Prirodno Rešenje Burnouta

Rešite Emocionalni Burnout Koristeći Moć Svoje Podsvesti!

Šta Je Burnout?

Burnout je kombinacija emocionalne, mentalne i fizičke iscrpljenosti. Burnout prepoznajemo kao stanje totalne bezvoljnosti, lične nemoći i nedostatka zadovoljstva i motivacije - kako na poslovnom planu, tako u privatnom životu.

Što će reći, ako vas svakodnevno ispunjava osećaj melanholije, nezainteresovanosti i rezignacije, kao i konstantna želja i potreba da pobegnete od svojih uobičajenih obaveza (čak i kada su porodica i prijatelji u pitanju), onda sasvim izvesno patite od 'burnout' sindroma.

Ovaj problem možemo posmatrati kao prelazni period između anksioznosti i depresije.

Prirodno Rešenje Burnouta

Znajući da isključivo 'vi lično' osećate svoja 'neprijatna osećanja' i prateće unutrašnje nemire zbog kojih se psihički i fizički iscrpljujete, ostaje vam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći svoja ‘neprijatna osećanja’ napokon oslobodite unutrašnje nemire, uspostavite mir i emotivnu harmoniju i na taj način ponovo aktivirate svoju motivaciju i radnu energiju, koja vam već toliko dugo nedostaje.


Hipnoza vam upravo to omogućava!


Tako što vam umesto novih, suvoparnih OBJAŠNJENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za kontinuiranu AKCIJU koja vas automatski vodi do REŠENJA vašeg burnouta!


Rezultati hipnoterapije: Nivo vaše 'sagorelosti' se ubrzano smanjuje, a vi se iz dana u dan spontano rekuperirate, energizujete i osećate sve bolje - Bez ikakvih analiza, tumačenja i objašnjavanja!


Vreme je da se i Vi oporavite od Burnout sindroma uz pomoć hipnoze:

Zašto Hipnoterapija?

Hipnoterapija se razlikuje se od svega što ste do sada probali. Zato što ovde ne trošimo vaše vreme i novac na prazne priče i nagađanja tipa: šta bi bilo-kad bi bilo?! Ovo je laserski precizan proces promene, emocionalne dekontaminacije i celovite transformacije vaše ličnosti.

Rezultati Hipnoterapije - Tri promene počinju ODMAH:
1. Promena RASPOLOŽENJA!
2. Promena RAZMIŠLJANJA!
3. Promena PONAŠANJA!

Šta kažu našu klijenti? 

Burnout se dešava i nama koji VOLIMO svoj posao...

Čitajući razna objašnjenja 'burnouta' delovala su mi kao nešto što se dešava isključivo drugim ljudima, a nikako meni. Sve je zvučalo nekako sterilno i previše apotekarski upakovano. Pri tome, niko od njih ne spominje da se ovaj problem dešava i nama, ljudima koji 'Volimo svoj posao & Uspešni smo u njemu', a onda... Naleteh na vaš sajt. Nema otrcanih fraza i šupljih priča o uspehu preko noći. Umesto toga "Red-Rad-Disciplina" Jasne instrukcije i vrlo precizna uputstva, kako na seansama tako u pratećem programu. Radeći po njima vrlo brzo otkrivam da je 'burnout' problem koji se itekako uspešno rešava: Pratim uputstva - Odmah primenjujem - Dobijam konkretne rezultate & Problem se ubrzano dezintegriše!

Jasmina N. – Ljubljana

Uspeh je rezultat praktične primene pravog uputstva...

"Uputstva i instrukcije koje tako precizno dajete, svaki put me iznova iznenade. Često o njima razmišljam i polako učim da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. Pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?"

Sanja S. – Beograd

Čekajući neko 'bolje' vreme…

"Hipnoterapija mi je pomogla da se pokrenem i ponovo podignem glavu. Godinama sam vegetirala čekajući neko 'bolje' vreme. Radeći po uputstvima napokon sam shvatila da je baš kao što Zoran kaže: "Ovo je naš život i ovo je naše vreme. Mi nemamo ni drugi život ni drugo vreme." Zato ja više ništa ne čekam! Pratim uputstva i radim sve ono što lično Ja trebam da uradim!"

Ružica S. – Pravnik

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi se uspešno rešili burnouta. Hipnoza vam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"