Rešite Se Burnouta Zauvek

Iskoristite Moć Svoje Podsvesti!

Tri Seanse i Burnot Rešen!

Program hipnoze od 3 seanse trajno rešava problem Burnouta. Jedini preduslov je Vaša želja i spremnost da pratite instrukcije. Dokaz ovoj tvrdnji je naša: GARANCIJA USPEHA!

Cena programa: 550€

zlatna Garancija uspeha

 Samo Tri Seanse Hipnoze & Burnout Uspešno Rešen! Ukoliko vam se posle toga bilo kada pojavi taj isti problem, samo nam se javite i ponovićemo seansu - Potpuno Besplatno! Kao što vidite, ovde za vas nema nikakvog rizika, samo unikatna prilika da Uspešno Rešite Svoj Problem!

ŠTA RADIMO NA SEANSAMA?
 • Multisenzorna Aktivacija Podsvesti
 • Korekcija Emocionalnih Okidača
 • Promena Automatskih Reakcija
 • Transformacija starih Programa
 • Celovita Psihofizička Stabilizacija
 • Aktivacija Superiornog Ponašanja
DA LI JE HIPNOTERAPIJA ZA VAS?
 • “Hronično sam iscrpljen/a i ne znam kako da počnem…”
 • “Plašim se da neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”
 • “Nemam više poverenje u ljude i ne želim ih uz sebe…”
 • “Nedostaju mi želja i motivacija da se borim iznova…”
 • “Sve što sam do sada probao/la, nije rešilo problem…”
 • “Želim samo normalan život, ali mi je sve gore i gore…”
ONDA JE HIPNOTERAPIJA - BAŠ ZA VAS!

Šta kažu našu klijenti? 

Burnout se dešava i nama koji VOLIMO svoj posao...

"Čitajući razna objašnjenja 'burnouta' delovala su mi kao nešto što se dešava isključivo drugim ljudima, a nikako meni. Sve je zvučalo sterilno i previše apotekarski upakovano. Pri tome, niko od njih ne spominje da se ovaj problem dešava i nama, ljudima koji 'Volimo svoj posao & Uspešni smo u njemu', a onda... Naleteh na vaš sajt. Nema otrcanih fraza i šupljih priča o uspehu preko noći. Umesto toga "Red-Rad-Disciplina" Jasne instrukcije i vrlo precizna uputstva, kako na seansama tako u pratećem programu. Radeći po njima vrlo brzo otkrivam da je 'burnout' problem koji se itekako uspešno rešava: Pratim uputstva - Odmah primenjujem - Dobijam konkretne rezultate & Problem se ubrzano dezintegriše!"

Jasmina N. – Ljubljana

Uspeh je rezultat praktične primene pravog uputstva...

"Uputstva i instrukcije koje tako precizno dajete, svaki put me iznova iznenade. Često o njima razmišljam i polako učim da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. Pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?"

Sanja S. – Beograd

Strah od javnog nastupa...

"Sve je počelo još u osnovnoj školi. Smeh mojih drugara, kad bih se zbunio, zacrveneo i počeo da mucam. Taj smeh me je godinama pratio kao neki jezivi eho. Došlo je do toga da i sama pomisao da me ljudi gledaju dok pričam, ja krećem da crvenim, znojim se i kao da se borim sa lavovima. Prolazeći kroz seanse i držeći govore ispred ogledala (baš kao što ste rekli: oči su čudo) počeo sam da dišem normalno. Na poslu, koliko do juče sam bio 'oficijelni ćutolog' a, sad stalno nešto komentarišem i predlažem... Svaki sastanak je idealna šansa da pokažem moje znanje i sve mi to sad deluje potpuno Normalno!"

Stevan R. – Ekonomista

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi se uspešno rešili burnouta. Hipnoza vam upravo to pruža!

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"