Rešenje Depresije

Hipnoza vam pomaže da rešite problem depresije, prateći jednostavna uputstva, bez ikakvog posebnog napora.

Depresija Se Rešava Hipnozom

Šta Je Depresija?

Depresija je neprijatno emotivno stanje koje se javlja kao posledica naših neispunjenih očekivanja.

To znači da je depresija demonstracija našeg nagomilanog unutrašnjeg bola, nezadovoljstva, tuge i frustracije, kao i osećanja nepravde i razočarenja zbog dešavanja i situacija iz prošlosti.

Sve vam to čini život nepodnošljivim i stvarno mizernim, zar ne?

Manifestacije Depresije

Depresija se manifestuje neprijatnim stanjima koja nas sprečavaju da funkcionišemo normalno. Stanjima poput:

   # Neraspoloženje
   # Loša koncentracija
   # Izbegavanje obaveza
   # Gubitak interesovanja

   # Negativna samoanaliza
   # Stalno 'ispravljanje' prošlosti
   # Nezaineresovanost za budućnost


Ovakavo svakodnevno 'mučenje' je pravo atomsko gorivo za depresiju, a javlja se kao direktna posledica situacija i dešavanja u našem životu.

Prirodno Rešenje Depresije

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoja neprijatna osećanja i unutrašnje nemire zbog kojih smo depresivni, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći svoja neprijatna osećanja napokon oslobodimo svoje unutrašnje nemire i ponovo uspostavimo unutrašni mir, tako da se ponovo osećamo dobro i smireno.

Hipnoza vam upravo to omogućava!

Tako što vam umesto uobičajenih, teorijskih OBJAŠNJENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za preciznu, efikasnu AKCIJU koja vas vodi do REŠENJA depresije!

Rezultati primene hipnoze: Nivo vaše 'depresivnosti' se ubrzano smanjuje i vi se iz dana u dan osećate sve bolje - potpuno spontano!

Ukoliko želite da se rešite depresije, počnite sa hipnozom:

Pitanja & Odgovori

kako nam HIPNOZa pomaže?

potencijalno najveći problem?

Kad stižu prvi rezultati hipnoze?

koliko dugo traju rezultati hipnoze?

kako postići maksimalne rezultate?

Šta kažu našu klijenti? 

Čekajući neko 'bolje' vreme…

"Hipnoterapija mi je pomogla da se pokrenem i ponovo podignem glavu. Godinama sam vegetirala čekajući neko 'bolje' vreme. Radeći po uputstvima napokon sam shvatila da je baš kao što Zoran kaže: "Ovo je naš život i ovo je naše vreme. Mi nemamo ni drugi život ni drugo vreme." Zato ja više ništa ne čekam! Pratim uputstva i radim sve ono što lično Ja mogu da uradim!"

Ružica S. – Pravnik

Revolucionarni koncept života…

"Hipnoza je stvarno revolucionarni koncept života. Navodi vas da posmatrate sopstveni život iz potpuno novog ugla. Sve što znate o sebi i životu ona neminovno dovodi u pitanje. Analiza koju svi mi obično koristimo, sada mi deluje jadno i beskorisno. Što više radim po programu, sve mi je očiglednije u kakvoj zabludi živimo."

Peđa S. – Beograd

Naša podsvest je beskonačna traka...

"Ova ideja o beskonačnoj traci me je oduševila. To je baš tako! Naši koferi, odnosno 'životna iskustva' konstantno nam se vraćaju, sve dok ih ne uklonimo sa naše trake, odnosno podsvesti. Kakva istina! Ovaj program mi je pokazao kako se to radi pravilno i uspešno!"

Milan Š. – Programer

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi se uspešno rešili depresije. Hipnoza vam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"