Oslobodite Se Besa

(Budite Smireni & Opušteni)

Današnji način života obogaćen svim mogućim i nemogućim restrikcijama neminovno aktivira jedno od naših najdestruktivnijih osećanja - Bes!

Šta je Bes?

Bes je naša spontana 'psiho-fizička' reakcija na razne neprijatnosti poput: provokacija, nepravde, uvreda, raznih zabrana, omalovažavanja, psihičkog i/ili fizičkog nasilja kome smo izloženi.


Ovakva naša spontana reakcija uvek je sastavljena od naših osećanja, emocija i pratećih reakcija. 


Šta to u stvari znači?

To znači da naš ‘emotivni doživljaj’ situacija u potpunosti kontroliše sve naše spontane ‘psiho-fizičke’ reakcije.

Ovo pravilo važi kako za situacije koje nam se danas dešavaju, tako i za situacije iz naše prošlosti, kojih se sećamo i danas ih analiziramo i tumačimo...


Zašto je to tako?

Dok se ljudsko društvo razvijalo prateći razvoj nauke i tehnologije, naša percepcija tj. način na koji emocionalno primamo i doživljavamo situacije, na žalost nije.

Počevši od naših prvih dana, svaki put kada bi se našli u nekoj kriznoj situaciji za nas su postojale samo dve opcije: "Bori se ili Beži".

Međutim, društvo u kome danas živimo ne odobrava ni jednu od navedenih opcija, ali... 


Pošto naša podsvest i dalje funkcioniše po toj formuli: "bori se ili beži" mi ih svesno potiskujemo.

Rezultat toga je da se u nama gomilaju 'neprijatna osećanja' koja vremenom narastu do tog nivoa da gubimo svesnu kontrolu... I tada nam se dešavaju erupcije besa!


Kako to napokon promeniti i osloboditi se besa?

Rešenje Besa

Rešenje besa dolazi sa 'emotivnim pražnjenjem' nagomilanih neprijatnih osećanja i reprogramiranju 'podsvesnih-automatskih' reakcija, koje aktiviraju naše izlive besa!

Radeći 'emotivna pražnjenja' mi kreiramo svoju emotivnu harmoniju!

Kad uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju', možemo promeniti naše neželjene reakcije, odnosno ponašati se fino i smireno.


Hipnoza nam upravo to omogućava, tako što se osećanje besa ubrzano dezintegriše i nestaje...

Pitanja & Odgovori

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU besa?

KADA MOŽEMO OČEKIVATI PRVE REZULTATE?

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Šta kažu našu klijenti? 

Jastuk ko jastuk...

U šoku sam da mi ovo pre vas niko nije pokazao! Mislio sam da neće biti kraja mom pražnjenju besa. Ali, posle dve nepune nedelje ja više ne osećam potrebu za tim 'magičnim' jastukom ;)

Ivan J.

Nervoza i bes...

Koje sve terapije nisam prošla, i nije da mi nisu spominjali da su osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali...

Sad znam šta tačno treba da radim, svaki put kad osetim 'one' nemire u sebi.

Branka P.

Osećanja se ne vare...

Napokon znam pravi uzrok mojih problema sa stomakom, koje sam godinama pokušavao da 'izlečim'. Uostalom lepo ste rekli: Osećanja se ne vare - ona se osećaju i prazne - što češće. To posebno važi za osećanja Besa!

Saša V.

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoza nam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"