Kontrola Besa

(Kako Ostati Smiren)

Današnji način života obogaćen svim mogućim i nemogućim restrikcijama neminovno aktivira jedno od naših najdestruktivnijih osećanja - Bes!

Šta je Bes?

Bes je naša spontana 'psiho-fizička' reakcija na razne neprijatnosti poput: provokacija, nepravde, uvreda, raznih zabrana, omalovažavanja, psihičkog i/ili fizičkog nasilja kome smo izloženi.


Ovakva naša spontana reakcija uvek je sastavljena od naših osećanja, emocija i ponašanja. 


Šta to u stvari znači?

To znači da naš ‘emotivni doživljaj’ situacija u potpunosti kontroliše sve naše spontane ‘psiho-fizičke’ reakcije.

Ovo pravilo važi kako za situacije koje nam se danas dešavaju, tako i za situacije iz naše prošlosti, kojih se sećamo i danas ih analiziramo i tumačimo...


Zašto je to tako?

Dok se ljudsko društvo razvijalo prateći razvoj nauke i tehnologije, naša percepcija tj. način na koji emocionalno primamo i doživljavamo situacije, na žalost nije.

Počevši od naših prvih dana, svaki put kada bi se našli u nekoj kriznoj situaciji za nas su postojale samo dve opcije: "Bori se ili Beži".

Međutim, društvo u kome danas živimo ne odobrava ni jednu od navedenih opcija, ali... 


Pošto naša podsvest i dalje funkcioniše po toj formuli: "bori se ili beži" mi ih svesno potiskujemo.

Rezultat toga je da se u nama gomilaju 'neprijatna osećanja' koja vremenom narastu do tog nivoa da gubimo svesnu kontrolu... I tada nam se dešavaju erupcije besa!


Kako to napokon promeniti i osloboditi taj neprijatni naboj iz sebe?

Kontrola Besa

Rešenje besa dolazi sa 'emotivnim pražnjenjem' nagomilanih neprijatnih osećanja i reprogramiranju 'podsvesnih-automatskih' reakcija, koje aktiviraju naše izlive besa!

Radeći 'emotivna pražnjenja' mi kreiramo svoju emotivnu harmoniju!

Kad uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju', možemo promeniti naše neželjene reakcije, odnosno ponašati se fino i smireno.


Ovaj program nam upravo to omogućava, tako što se osećanje besa ubrzano dezintegriše i nestaje...

Pitanja & Odgovori

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU besa?

Apsolutno DA! Seanse i prateće instrukcije ovog programa uspešno deluju na svaku vrstu besa. Zato što su svi oblici besa sačinjeni od istih sastojaka: osećanja, emocija, reakcija i ponašanja. Razlika je samo u nazivu i tumačenju, a nikada u njegovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

KADA MOŽEMO OČEKIVATI PRVE REZULTATE?

Prvi rezultati stižu skoro trenutno u formi fizičkog i mentalnog olakšanja i osećanju 'unutrašnjeg mira' kao i svesnoj spoznaji da mi možemo isprazniti naša destruktivna osećanja, bez ikakvih problema. Kako ovaj osećaj našeg 'untrašnjeg mira' postaje naša svakodnevna pojava, tako se naše razmišljanje i ponašanje u vezi situacija koje su nekada izazivale bes u nama, ubrzano menja - potpuno spontano!

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Praksa je pokazala da je obično potrebno 4-6 živih seansi, a rezultate svoje promene potvrđujemo i kondicioniramo snimljenim seansama. Što znači: Žive seanse nam služe za demontiranje emotivnih uzroka našeg besa, a snimljene za kondicioniranje novog ponašanja i razmišljanja, kao i za ubrzavanje samog procesa promene.

Iskustva korisnika

Jastuk ko jastuk...

U šoku sam da mi ovo pre vas niko nije pokazao! Mislio sam da neće biti kraja mom pražnjenju besa. Ali, posle dve nepune nedelje ja više ne osećam potrebu za 'magičnim' jastukom.

Ivan J.

Nervoza i bes...

Koje sve terapije nisam prošla, i nije da mi nisu spominjali da su osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali... Sad znam šta tačno treba da radim, svaki put kad osetim 'one' nemire u sebi.

branka P.

Osećanja se ne vare...

Napokon znam pravi uzrok mojih problema sa stomakom, koje sam godinama pokušavao da 'izlečim'Uostalom lepo ste rekli: Osećanja se ne vare - ona se osećaju i prazne, što češće. To posebno važi za osećanja Besa!

saša V.