HIPNOZA BEOGRAD

Centar Pozitivnih Promena


Kontrola Ljubomore

(Kako Voleti Bez Sumnje)

Ljubomora predstavlja spontanu 'psiho-fizičku' reakciju izazvanu našim osećanjem nesigurnosti u sebe i sopstvenu vrednost.

Zašto Ljubomora?

Jednostavnim jezikom rečeno, ljubomora je demonstracija naših neprijatnih osećanja, obogaćena pogrešnim uverenjima o sopstvenj vrednosti. Krajnji rezultat ove 'paklene kombinacije' su destruktivne misli i neprijatna fizička stanja koja se obično završavaju vrlo nepovoljno po nas. 

Iako je uvek usmerena na druge, ljubomora se suštinski bavi isključivo nama samima. Prazneći svoja neprijatna osećanja poput nesigurnosti, straha i sumnje, mi automatski menjamo našu percepciju realnosti u vezi ponašanja drugih ljudi.

Program Kontrola Ljubomore

Rešenje naše ljubomore nalazi se u 'emotivnom pražnjenju' nagomilanih neprijatnih osećanja i reprogramiranju 'podsvesnih-automatskih' reakcija, koji aktiviraju našu ljubomoru!

Naša 'emotivna pražnjenja' automatski izazivaju emotivnu harmoniju u nama!

Tek kad se uspostavi 'emotivna harmonija' moguće je promeniti naše do tad neželjene načine reagovanja i ponašanja, odnosno osloboditi se ljubomore.


Ovaj program nam upravo to omogućava, tako što nas svaka seansa vodi kroz sledeća tri koraka:

1. Mentalna Relaksacija

Jednostavno oslobađanje od svih bespotrebnih misli i uspostavljanje maksimalne koncentracije i fokusa...

2. Emotivno Pražnjenje

Pražnjenje negativnih emocija i osećanja koji stvaraju pritisak u nama i  zamagljuju našu svest...

3. Kreiranje Promene

Usvajanje novog ponašnja i razmišljanja upijanjem i kondicioniranjem jasnih, preciznih sugestija...

Radeći po ovom programu, posle svake seanse osećamo se sve bolje,  a naša ljubomora ustupa mesto osećanju sigurnosti u sebe i sopstvenu vrednost.

Pitanja & Odgovori

KAKO OVAJ PROGRAM POMAŽE KOD LJUBOMORE?

Ljubomora je forma našeg ličnog transa izazvanog našim negativnim emocijama, neprijatnom osećanjima i pogrešnim tumačenjima. Prazneći svoja osećanja i sve prateće emocije, mi prekidamo taj trans i spontano se oslobađamo potrebe za destruktivnim imaginacijama i pogrešnim tumačenjima. Samim tim, oslobađamo se svoje ljubomore.

KAD SE MOGU OČEKIVATI PRVI REZULTATI?

Brzina promene se razlikuje od osobe do osobe, zato što svako ima svoja životna iskustva. U većini slučajeva promena se dešava vrlo brzo, ali je apsolutno neophodna dosledna primena prezentiranih koraka. To znači da pored živih seansi, slušanje pratećeg programa sastavni je deo procesa koji maksimalno ubrzava naše rezultate.

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Praksa je pokazala da je obično potrebno 4-6 živih seansi, a rezultate svoje promene potvrđujemo i kondicioniramo snimljenim seansama. Što znači: Žive seanse nam služe za demontiranje emotivnih uzroka naše ljubomore, a snimljene za kondicioniranje novog ponašanja i razmišljanja, kao i za ubrzavanje promene.

Iskustva Korisnika

Zašto je teško reći 'izvini'...

Da sam ranije naišla na vas, verovatno bih i brak sačuvala. Slutila sam da je prošlost uzrok mog besa i ljubomore, ali nisam znala ni kako da ih kontrolišem, a ni da kažem 'Izvini, moja greška'.

Danica M.

Šta je važno, a šta nije...

Da je sve u životu važno, onda ništa ne bi bilo važno! Rad sa vama mi je pomogao da definišem i potvrdim lično moju skalu važnosti. Osećanja i emocije u vezi svega su moja unutrašnja navigacija. Oni ujedno predstavljaju i moj pravi identitet. Dugo sam to slutila, ali sve do sad nisam znala 'šta i kako' da radim sa njima. Sada imam precizna uputstva i stalno ih koristim.

Svetlana L.

Oproštaj je...

Zorane, ovim izlaganjem u večernjoj meditaciji o 'Opraštanju' definitivno si nadmašio sebe!
Kad bi ljudi shvatili samo djelić onoga što si rekao, ispraznile bi se psiho ordinacije, ne samo na lokalnom, nego i na globalnom nivou. Bravo i hvala što postojis!

Mirko D.