Kontrola Ljubomore

(Kako Voleti Bez Sumnje)

Ljubomora predstavlja spontanu 'psiho-fizičku' reakciju izazvanu našim osećanjem nesigurnosti u sebe i sopstvenu vrednost.

Zašto Ljubomora?

Jednostavnim jezikom rečeno, ljubomora je demonstracija naših neprijatnih osećanja, obogaćena pogrešnim uverenjima o sopstvenj vrednosti. Krajnji rezultat ove 'paklene kombinacije' su destruktivne misli i neprijatna fizička stanja koja se obično završavaju vrlo nepovoljno po nas.

Iako je uvek usmerena na druge ljude, ljubomora se isključivo bavi nama samima!

Prazneći svoja neprijatna osećanja poput nesigurnosti, straha i sumnje, mi automatski menjamo našu percepciju realnosti u vezi lično naše vrednosti u odnosu na ponašanja drugih ljudi.

Kontrola Ljubomore

Rešenje naše ljubomore nalazi se u 'emotivnom pražnjenju' nagomilanih neprijatnih osećanja i reprogramiranju 'podsvesnih-automatskih' reakcija, koji aktiviraju našu ljubomoru!

Emotivna pražnjenja automatski izazivaju emotivnu harmoniju u nama!

Tek kad se uspostavi 'emotivna harmonija' moguće je promeniti naše do tad neželjene načine reagovanja i ponašanja, odnosno osloboditi se ljubomore.


Ovaj program nam upravo to omogućava!

Pitanja & Odgovori

KAKO OVAJ PROGRAM POMAŽE KOD LJUBOMORE?

KAD SE MOGU OČEKIVATI PRVI REZULTATI?

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Iskustva Korisnika

Zašto je teško reći 'izvini'...

Da sam ranije naišla na vas, verovatno bih i brak sačuvala. Slutila sam da je prošlost uzrok mog besa i ljubomore, ali nisam znala ni kako da ih kontrolišem, a ni da kažem 'Izvini, moja greška'.

Danica M.

Šta je važno, a šta nije...

Da je sve u životu važno, onda ništa ne bi bilo važno! Rad sa vama mi je pomogao da definišem i potvrdim lično moju skalu važnosti. Osećanja i emocije u vezi svega su moja unutrašnja navigacija. Oni ujedno predstavljaju i moj pravi identitet. Dugo sam to slutila, ali sve do sad nisam znala 'šta i kako' da radim sa njima. Sada imam precizna uputstva i stalno ih koristim.

Svetlana L.

Oproštaj je...

Zorane, ovim izlaganjem u večernjoj meditaciji o 'Opraštanju' definitivno si nadmašio sebe!
Kad bi ljudi shvatili samo djelić onoga što si rekao, ispraznile bi se psiho ordinacije, ne samo na lokalnom, nego i na globalnom nivou. Bravo i hvala što postojis!

Mirko D.

jednostavno & efikasno

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoterapija nam to pruža! Proverite da li je Hipnoza pravi izbor za Vas!