Kontrola Nesanice

(Kako Ponovo Spavati Normalno)

Nesanica utiče izuzetno negativno na naše zdravlje, radnu sposobnost i medjuljudske odnose.

Uzrok Nesanice

U 92% slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima, koji prosto pulsiraju u nama i ne dopuštaju nam da spavamo.

Naši emotivni nemiri, poput:

   # Sumnja
   # Strahovi
   # Nezadovoljstvo
   # Nagomilani bes
   # Osećanje krivice
   # Tuga zbog prošlosti
   # Strepnja od budućnosti


Ovakvi i slični 'emotivni nemiri' su pravi uzrok naše nesanice, a nastali su kao direktna posledica situacija i dešavanja u našem životu.

Kontrola Nesanice

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoje 'emotivne nemire', zbog kojih noćima ne spavamo, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da ih napokon oslobodimo i uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju' jer to je preduslov da ponovo spavamo normalno.


Ovaj program nam upravo to omogućava, tako što se posle svake seanse osećamo sve mirnije, a naša nesanica tone u san...

Pitanja & Odgovori

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU nesanice?

Apsolutno Da! Seanse i instrukcije ovog programa uspešno rešavaju svaku vrstu nesanice. Zato što je svaka nesanica sačinjena od istih sastojaka: osećanja, emocija, reakcija i ponašanja. Razlika je samo u nazivu i objašnjenjima, a ne u njegovim osnovnim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

KADA MOŽEMO OČEKIVATI PRVE REZULTATE?

Brzina promene se razlikuje od osobe do osobe, zato što svako ima svoja životna iskustva. U većini slučajeva promena se dešava vrlo brzo, ali je apsolutno neophodna dosledna primena prezentiranih koraka. To znači da pored živih seansi, slušanje pratećeg programa sastavni je deo procesa koji maksimalno ubrzava naše rezultate.

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Moja praksa je pokazala da je obično potrebno 4-6 živih seansi, a rezultate svoje promene potvrđujemo i kondicioniramo snimljenim seansama. Što znači: Žive seanse nam služe za demontiranje emotivnih uzroka naše nesanice, a snimljene za kondicioniranje novog ponašanja i razmišljanja, kao i za ubrzavanje procesa promene.

Iskustva Korisnika

U 4 ujutru nema iluzija...

Lutam internetom dok u kući svi spavaju... Čitam šturo objašnjenje za prirodno rešenje nesanice i pomislih: Aha, otkrila sam još jednog on-line prevaranta, ali... Youtube mi otkriva mnogo dublju priču. Pitam se, da li on stvarno zna šta radi ili je to samo moja iluzija? Zovem, zakazujem i odlazim na seansu... sve mi deluje nestvarno jednostavno?? Vraćam se kući i puštam prateći snimak, prvi put, drugi, i... neko me drma, otvaram oči i dete me pita: Mama zašto me nisi probudila za školu? Skačem, gledam na sat i ne verujem 9:47!  Tako je počelo, sad svaki dan slušam snimke i radim po uputstvima. San je postao skoro potpuno normalan! Žive seanse su omogućile da mnogo toga izađe iz mene, jer mi je život bio baš turbulentan. Hvala za otkriće da je rešenje u meni!

Gorica S.

Sanjala sam noćas..

Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam super-woman. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia! Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rešava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue.

Ne sjećam se ko me je uputio na vas. Već na prvoj seansi osjećanja su proradila: Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali...

Sa svakom novom seansom osjećam se sve bolje! Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... Na sastancima maštarim o... I uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!

SANJA D.

Uspeh je rezultat primene pravog uputstva...

Objašnjenja i uputstva, koja tako nesebično delite, svaki put me iznova iznenade. Često o njima razmišljam i polako učim sebe da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. A, pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?

TANJA L.