Rešite Se Nesanice

(Spavajte Ponovo Normalno)

Uzrok Nesanice

U 97% slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima, koji prosto pulsiraju u nama i ne dopuštaju nam da spavamo.

Naši emotivni nemiri, poput:

   # Sumnja
   # Strahovi
   # Nezadovoljstvo
   # Nagomilani bes
   # Osećanje krivice
   # Tuga zbog prošlosti
   # Strepnja od budućnosti


Ovakvi i slični 'emotivni nemiri' su pravi uzrok naše nesanice, a nastali su kao direktna posledica situacija i dešavanja u našem životu.

Kontrola Nesanice

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoje 'emotivne nemire', zbog kojih noćima ne spavamo, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da ih napokon oslobodimo i uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju' jer to je preduslov da ponovo spavamo normalno.


Hipnoza nam upravo to omogućava, tako što se posle svake seanse osećamo sve mirnije, a naša nesanica tone u san...

Pitanja & Odgovori

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU nesanicU?

KADA MOŽEMO OČEKIVATI PRVE REZULTATE?

KOLIKO SEANSI JE POTREBNO?

Šta kažu našu klijenti? 

U 4 ujutru nema iluzija...

Lutam internetom dok u kući svi spavaju... Čitam šturo objašnjenje za prirodno rešenje nesanice i pomislih: Aha, otkrila sam još jednog on-line prevaranta, ali... Youtube mi otkriva mnogo dublju priču. Pitam se, da li on stvarno zna šta radi ili je to samo moja iluzija? Zovem, zakazujem i odlazim na seansu... sve mi deluje nestvarno jednostavno??

Vraćam se kući i puštam prateći snimak, prvi put, drugi, i... neko me drma, otvaram oči i dete me pita: Mama zašto me nisi probudila za školu? Skačem, gledam na sat i ne verujem 9:47! Tako je počelo, sad svaki dan slušam seanse i radim po uputstvima. San je postao skoro potpuno normalan!

Žive seanse su omogućile da mnogo toga izađe iz mene, jer mi je život bio baš turbulentan. Hvala za otkriće da je rešenje već u meni!

Gorica S.

Nesanica je posledica stresa...

Koliko puta sam pročitala to objašnjenje? Potpuno skeptična preuzimam program i ostatak dana bauljam na poslu pitajući se, a zašto ja nisam kao moj otac pa da zaspim čim sednem u fotelju? Kuća, lagana večera i napokon kada. Mirisna pena i puštam prvo objašnjenje iz programa. Odjednom sam stvarno budna, šta je ovo? Puštam seansu i krećem da se lagano dezintegrišem u kadi. Nekako prelazim u krevet, a objašnjenje našeg uma me ponovo rasani i pokrene razmišljanja o prošlosti. Ponovo puštam seansu i... 

Tonem u san, trzam se, ponovo je puštam i tako u krug. Prvih par nedelja je bilo baš čudno, imala sam osećaj da se sve to dešava nekome drugom, a ja samo posmatram.

Bilo je noći da zaspim čim čujem prvih par rečenica, a nekada bih tek posle 4-5 slušanja tonula u san. Sve se sad polako normalizuje.

U pravu su svi koji su rekli: 'prva pomoć' čini čuda u toku dana! Na kraju evo još jedna interesantna stvar: Kad god počnem da razmišljam o uzrocima mojih problema, misli mi vrlo brzo odlutaju na potpuno drugu stranu. Baš zabavno, zar ne :)

Maja K.

Sanjala sam noćas..

Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam super-woman. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia!

Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rešava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue.
Ne sjećam se ko me je uputio na vas. Već na prvoj seansi osjećanja su proradila: Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali...
Sa svakom novom seansom osjećam se sve bolje! Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... Na sastancima maštarim o... I uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!

Sanja D.

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi se uspešno rešili nesanice. Hipnoza nam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"