HIPNOZA BEOGRAD

Centar Pozitivnih Promena


Kontrola Nesanice

(Kako Ponovo Spavati Normalno)

Nesanica je jedan od najčešćih problema savremenog čoveka. Nedostatak sna negativno utiče na naše zdravlje, radnu sposobnost i medjuljudske odnose.

Pravi Uzrok Nesanice

U 92% slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima, koji prosto pulsiraju u nama i ne dopuštaju nam da spavamo.

Naši emotivni nemiri, poput:


    # Sumnja
    # Strahovi
    # Nezadovoljstvo
    # Nagomilani bes
    # Osećanje krivice
    # Tuga zbog prošlosti
    # Strepnja od budućnosti


Ovakvi i slični 'emotivni nemiri' su pravi uzrok naše nesanice, a nastali su kao direktna posledica situacija i dešavanja u našem životu.

Emotivna Stanja

Postoje 3 emotivna stanja, kojima mi uvek reagujemo na sve situacije koje nam se dešavaju:

   1. Dobro je ...

   2. Nebitno je ...

   3. Loše je ...


Upravo ovo zadnje, 'loše je' emotivno stanje predstavlja pravi uzrok naše nesanice.

Ovo emotivno stanje uvek je direktna posledica naših akumuliranih i potisnutih ‘emotivnih nemira’ koji se aktiviraju svaki put kad nam se dese nove situacije, a slične su nekim 'lošim' prethodnim.

Kako se vremenom povećava broj situacija koje su u nama ostale zabeležene kao “loše”, tako se sve više pojačava i unutrašnji pritisak naših ‘neprijatnih osećanja’.

Unutrašnji pritisak se pojačava zato što mi pokušavamo da ‘ne osećamo’ svoja neprijatna osećanja, nego da ih ponovo potisnemo i svesnim tumačenjima i objašnjenjima nekako eliminišemo.

Međutim to se nikada ne može desiti - Dokaz tome je naša nesanica!

Vremenom i stalnim potiskivanjem naša neprijatna osećanja nastavljaju da se gomilaju i time izazivaju sve neprijatnije i očiglednije mentalne i fizičke manifestacije u nama.

Analogno tome, svim osećanjima koja nam prijaju (smeh, radost, uzbuđenje, isl.) mi nikada ne pružamo svesni otpor, nego ih istog trenutka prihvatamo i osećamo do kraja!

Rezultat toga, ona traju kratko pa samim tim ne stvaraju nikakav unutrašnji pritisak.

Program Kontrola Nesanice

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoje 'emotivne nemire', zbog kojih noćima ne spavamo, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći ‘emocije i osećanja’ napokon oslobodimo svoje unutrašnje nemire i uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju' jer to je preduslov da ponovo spavamo normalno.


Ovaj program nam upravo to omogućava, tako što nas svaka seansa vodi kroz sledeća tri koraka:

1. Mentalna Relaksacija

Jednostavno oslobađanje od svih bespotrebnih misli i uspostavljanje prijatne tišne u našoj glavi...

2. Emotivno Pražnjenje

Pražnjenje negativnih emocija i osećanja koji izazivaju nemire u nama i pravi su uzrok nesanice...

3. Kreiranje Promene

Usvajanje novog ponašanja i razmišljanja, upijanjem i kondicioniranjem jasnih i preciznih sugestija...

Radeći po ovom programu, posle svake seanse osećamo se sve bolje, a naša nesanica tone u san...

Pitanja & Odgovori

DA LI OVAJ PROGRAM VAŽI ZA SVAKU VRSTU nesanice?

Apsolutno Da! Seanse i instrukcije ovog programa uspešno rešavaju svaku vrstu nesanice. Zato što je svaka nesanica sačinjena od istih sastojaka: osećanja, emocija, reakcija i ponašanja. Razlika je samo u nazivu i objašnjenjima, a ne u njegovim osnovnim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

KADA MOŽEMO OČEKIVATI PRVE REZULTATE?

Brzina promene se razlikuje od osobe do osobe, zato što svako ima svoja životna iskustva. U većini slučajeva promena se dešava vrlo brzo, ali je apsolutno neophodna dosledna primena prezentiranih koraka. To znači da pored živih seansi, slušanje pratećeg programa sastavni je deo procesa koji maksimalno ubrzava naše rezultate.

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Moja praksa je pokazala da je obično potrebno 4-6 živih seansi, a rezultate svoje promene potvrđujemo i kondicioniramo snimljenim seansama. Što znači: Žive seanse nam služe za demontiranje emotivnih uzroka naše nesanice, a snimljene za kondicioniranje novog ponašanja i razmišljanja, kao i za ubrzavanje procesa promene.

Iskustva Korisnika

U 4 ujutru nema iluzija...

Lutam internetom dok u kući svi spavaju... Čitam šturo objašnjenje za prirodno rešenje nesanice i pomislih: Aha, otkrila sam još jednog on-line prevaranta, ali... Youtube mi otkriva mnogo dublju priču. Pitam se, da li on stvarno zna šta radi ili je to samo moja iluzija? Zovem, zakazujem i odlazim na seansu... sve mi deluje nestvarno jednostavno?? Vraćam se kući i puštam prateći snimak, prvi put, drugi, i... neko me drma, otvaram oči i dete me pita: Mama zašto me nisi probudila za školu? Skačem, gledam na sat i ne verujem 9:47!  Tako je počelo, sad svaki dan slušam snimke i radim po uputstvima. San je postao skoro potpuno normalan! Žive seanse su omogućile da mnogo toga izađe iz mene, jer mi je život bio baš turbulentan. Hvala za otkriće da je rešenje u meni!

Gorica S.

Sanjala sam noćas..

Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam super-woman. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia! Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rešava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue.

Ne sjećam se ko me je uputio na vas. Već na prvoj seansi osjećanja su proradila: Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali...

Sa svakom novom seansom osjećam se sve bolje! Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... Na sastancima maštarim o... I uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!

SANJA D.

Uspeh je rezultat primene pravog uputstva...

Objašnjenja i uputstva, koja tako nesebično delite, svaki put me iznova iznenade. Često o njima razmišljam i polako učim sebe da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. A, pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?

TANJA L.