Oslobodite Se Prošlosti

(Živite Napokon U Sadašnjosti)

Opterećenost prošlim situacijama oduzima nam mogućnost uživanja u sadašnjosti.

Prošlost & Emocije

Naše ponašanje u vezi prošlosti predstavlja set automatskih ‘psiho-fizičkih’ reakcija na naša današnja razmišljanja, tumačenja i sećanja u vezi prošlih situacija.

Ovakva naša ‘psiho-fizička’ reakcija direktna je posledica loših 'emotivnih doživljaja’ u vezi tih prošlih situacija.

To znači da naš ‘emotivni doživljaj’ izgrađen u prošlosti, potpuno kontroliše naše današnje ‘psiho-fizičke’ reakcije u vezi tih prošlih situacija.

Loš emotivni doživljaj u vezi prošlih situacija sastavljen je od naših:

  - Neprijatnih osećanja

  - Negativnih emocija

  - Pogrešnih uverenja

  - Neželjenih ponašanja

Svi pobrojani elementi sastavni su deo naše podsvesti i oni se ‘automatski’ aktiviraju svaki put kad razmišljamo o prošlim dešavanjima.

Oslobodite Prošlost

Da bi se podsvesna reakcija i svesni način tumačenja naše prošlosti promenili, potrebno je prvo uspostaviti emotivnu harmoniju.

Kad uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju' možemo se osloboditi pritiska prošlosti.

Hipnoza nam upravo to pruža, posle svake seanse mi se osećamo sve bolje, a naša opterećenost prošlim situacijama ubrzano prestaje...

Pitanja & Odgovori

DA LI PROGRAM VAŽI ZA SVaku VRSTu prošlosti?

KADa se MOGU OČEKIVATI PRVi REZULTATi?

Koliko seansi nam je potrebno?

Šta kažu našu klijenti? 

Prošlost je zbir naših osećanja i uverenja…

Naša prošlost nije samo zbir naših ružnih sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam shvatila i doživela radeći sa vama. Promene koje su mi se desile, kao i samo otkriće da je naš doživljaj prošlosti nešto što možemo promeniti i nastaviti sa životom bez tog opterećenja. Hvala vam neizmerno!

Bojana B.

Opadaju pritisak i unutrašnji haos..

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa radom - Pozz!

Predrag J.

Napokon slobodna da budem sve što Ja želim...

Čitajući iskustva drugih, pitala sam se da li je to moguće? Šta ima u toj hipnozi da je toliko hvale? Sada znam! Sve je drugačije od onoga što su mi govorili i objašnjavali čitav moj život. Reči i uvrede koje sam stalno analizirala i tumačila u mojoj glavi sada su dobile potpuno drugi smisao. One pripadaju onima koji su mi ih uputili, a ne meni! Napokon se osećam slobodna da budem i radim sve ono što Ja želim!

Slavica P.

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoza nam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"