Kontrola Prošlosti

(Kako Živeti u Sadašnjosti)

Opterećenost prošlim situacijama oduzima nam mogućnost uživanja u sadašnjosti.

Prošlost & Emocije

Naše ponašanje u vezi prošlosti predstavlja set automatskih ‘psiho-fizičkih’ reakcija na naša današnja razmišljanja, tumačenja i sećanja u vezi prošlih situacija.

Ovakva naša ‘psiho-fizička’ reakcija direktna je posledica loših 'emotivnih doživljaja’ u vezi tih prošlih situacija.

To znači da naš ‘emotivni doživljaj’ izgrađen u prošlosti, potpuno kontroliše naše današnje ‘psiho-fizičke’ reakcije u vezi tih prošlih situacija.

Loš emotivni doživljaj u vezi prošlih situacija sastavljen je od naših:

  - Neprijatnih osećanja

  - Negativnih emocija

  - Pogrešnih uverenja

  - Neželjenih ponašanja

Svi pobrojani elementi sastavni su deo naše podsvesti i oni se ‘automatski’ aktiviraju svaki put kad razmišljamo o prošlim dešavanjima.

Kontrola Prošlosti

Da bi se podsvesna reakcija i svesni način tumačenja naše prošlosti promenili, potrebno je prvo uspostaviti emotivnu harmoniju.

Kad uspostavimo svoju 'emotivnu harmoniju' možemo se osloboditi se pritiska prošlosti.

Radeći po ovom programu, posle svake seanse mi se osećamo sve bolje, a naša opterećenost prošlim situacijama ubrzano se smanjuje...

Pitanja & Odgovori

DA LI ovaj PROGRAM VAŽI ZA SVaku VRSTu prošlosti?

Apsolutno Da! Seanse i instrukcije ovog programa  uspešno deluju na svaku vrstu prošlih iskustava. Zato što su sva prošla iskustva sačinjena od istih sastojaka: osećanja, emocije, reakcije i ponašnja. Razlika je samo u nazivu situacija i vašem dosadašnjem tumačenju, a ne u njihovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

KADa se MOGU OČEKIVATI PRVi REZULTATi?

Tempo i brzina promena razlikuju se od osobe do osobe, zato što svako ima svoje želje, ciljeve i očekivanja. Ponekad je promena skoro trenutna, ali u većini slučajeva se promena dešava postepeno. Prvenstveno zato što ljudima treba malo vremena da 'shvate' da se promena već desila, jer oni i dalje 'misle' da imaju problem, ali... U njima više nema onih neprijatnih osećanja, koja bi im to i potvrdila :)

Koliko seansi nam je potrebno?

Praksa je pokazala da je obično potrebno 4-6 živih seansi, a rezultate svoje promene potvrđujemo i kondicioniramo snimljenim seansama. Što znači: Žive seanse nam služe za demontiranje emotivnih uzroka našeg problema, a snimljene za kondicioniranje novog ponašanja i razmišljanja, kao i za ubrzavanje samog procesa promene.

Iskustva Korisnika

Prošlost je zbir naših osećanja i uverenja…

Naša prošlost nije samo zbir naših ružnih sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam shvatila i doživela radeći sa vama. Promene koje su mi se desile, kao i samo otkriće da je naš doživljaj prošlosti nešto što možemo promeniti i nastaviti sa životom bez tog opterećenja.  Hvala vam neizmerno!

Bojana B.

Opadaju pritisak i unutrašnji haos...

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa programom - Pozz!

Predrag J.

Napokon slobodna da budem sve što želim...

Čitajući iskustva drugih, pitala sam se da li je to moguće? Šta ima u toj hipnozi da je toliko hvale? Sada znam! Sve je drugačije od onoga što su mi govorili i objašnjavali čitav moj život. Reči i uvrede koje sam stalno prevrtala i tumačila u mojoj glavi sada su dobile potpuno drugi smisao. One pripadaju onima koji su mi ih uputili, a ne meni! Napokon se osećam slobodna da budem i radim sve ono što Ja želim!

Slavica P.