Max Samopouzdanje

(Kako Biti Siguran u Sebe)

Samopouzdanje predstavlja demonstraciju naših "ličnih sposobnosti" da određena znanja i veštine uspešno primenjujemo potpuno samostalno.

Razlog Manjka Samopouzdanja

Jedna od univerzalnih istina je da svi ljudi prave greške, bez izuzetaka!


To nam se dešava zato što svi mi učimo kroz lekcije, pokušaje, greške i korekcije!

Iz toga proizilazi da bi greške za nas trebalo da budu pozitivne lekcije, koje usmeravaju naš proces učenja i time ubrzavaju naš dalji napredak.

Tako bi trebalo da bude, ali….


Kad naše početničke greške postanu 'greh'...

Tada se naša prirodna sposobnost razvoja i napredovanja deformiše.

Umesto da nastavimo sa razvojem, mi počinjemo sebe da ograničavamo i opterećujemo strahom od nove greške, odnosno 'grehom' tih početničkih neuspeha.

Oakav pristup sebi i životnim dešavanjima, jedan je od glavnih uzroka manjka samopozdanja.

Radeći to, mi konstantno izazivamo i pojačavamo nepoverenje u sebe.

Nepoverenje koje je sastavljeno od naših:

  - Neprijatnih osećanja

  - Negativnih emocija

  - Loših uverenja o sebi

  - Neželjenih ponašanja


Svi navedeni faktori sastavni su deo naše podsvesti i ‘automatski’ se aktiviraju svaki put kad smo u situaciji sličnoj nekim prethodnim, a koje su već izazivale 'nesigurnost' u nama.

To je pravi uzrok zašto smo danas 'nesigurni u sebe' i ponavljajamo priču kako nemamo dovoljno samopouzdanja.

Kontrola Samopouzdanja

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoju 'nesigurnost' koja narušava kvalitet života, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći ‘emocije i osećanja’ koji su kako uzrok, tako i dokaz naše nesigurnosti u sebe, automatski pojačamo svoje samopouzdanje.


Ovaj program nam upravo to omogućava, tako što posle svake seanse raste poverenje u sebe i svoje sposobnosti, odnosno 'Uvećavamo Svoje Samopouzdanje'.

Pitanja & Odgovori

KAKO OVAJ PROGRAM UVEĆAVA SAMOPOUZDANJE?

Seanse i instrukcije ovog programa uspešno deluju na svaku vrstu i oblik nesigurnosti u sebe. Zato što je svaka nesigurnost sačinjena od istih sastojaka: osećanja, emocije, reakcije i ponašanja. Razlika je samo u nazivu, a ne u njihovim sastojcima. Radeći po uputstvima, vrlo brzo ćete i sami to zaključiti.

kad se mogu očekivati prvi rezultati?

Brzina promene razlikuje se od osobe do osobe, zato što svako ima svoje želje, ciljeve i životna iskustva. U većini slučajeva promena se dešava vrlo brzo, ali je apsolutno neophodna dosledna primena prezentiranih koraka. To znači da pored živih seansi, slušanje pratećeg programa sastavni je deo procesa koji maksimalno ubrzava naše rezultate.

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Praksa je pokazala da je obično potrebno 4-6 živih seansi, a rezultate svoje promene potvrđujemo i kondicioniramo snimljenim seansama. Što znači: Žive seanse nam služe za demontiranje emotivnih uzroka naše nesigurnosti, a snimljene za kondicioniranje novog ponašanja i razmišljanja, kao i za ubrzavanje procesa promene.

Iskustva Korisnika

Manjak samopouzdanja je drugo ime za strah od...

Proučavala sam vaš sajt nekoliko dana i prijavila se za program. Vaše objašnjenje da su pitanja 'kompas naše svesnosti' bilo je pravo otkriće za mene! Seanse i prateći program su mi potpuno pojasnili zašto sam se godinama osećala loše, i stalno ponavljala sebi da nemam samopozdanje.

Verica P.

Uspeh je rezultat praktične primene pravog uputstva...

Objašnjenja i uputstva, koja tako nesebično delite, svaki put me prijatno iznenade. Često o njima razmišljam i polako učim sebe da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. A, pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?"

Sanja S.

Opadaju pritisak i unutrašnji haos...

Mogu da primetim da svakodnevnim praznjenjem emocija i osecanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi.
Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opusteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspolozeniji. Vratio se osmeh na moje lice :)  Hvala veliko, nastavljamo sa programom - Pozz!

Predrag J.