Max Samopouzdanje

(Pojačajte Poverenje u Sebe)

Samopouzdanje predstavlja demonstraciju naših "ličnih sposobnosti" da određena znanja i veštine uspešno primenjujemo potpuno samostalno.

Manjak Samopouzdanja

Jedna od univerzalnih istina je da svi ljudi prave greške, bez izuzetaka!


To nam se dešava zato što svi mi učimo kroz lekcije, pokušaje, greške i korekcije!

Iz toga proizilazi da bi greške za nas trebalo da budu pozitivne lekcije, koje usmeravaju naš proces učenja i time ubrzavaju naš dalji napredak.

Tako bi trebalo da bude, ali….


Kad naše početničke greške postanu 'greh'...

Tada se naša prirodna sposobnost razvoja i napredovanja deformiše.

Umesto da nastavimo sa razvojem, mi počinjemo sebe da ograničavamo i opterećujemo strahom od nove greške, odnosno 'grehom' tih početničkih neuspeha.

Oakav pristup sebi i životnim dešavanjima, jedan je od glavnih uzroka manjka samopozdanja.

Radeći to, mi konstantno izazivamo i pojačavamo nepoverenje u sebe.

Nepoverenje koje je sastavljeno od naših:

  - Neprijatnih osećanja

  - Negativnih emocija

  - Loših uverenja o sebi

  - Neželjenih ponašanja


Svi navedeni faktori sastavni su deo naše podsvesti i ‘automatski’ se aktiviraju svaki put kad smo u situaciji sličnoj nekim prethodnim, a koje su već izazivale 'nesigurnost' u nama.

To je pravi uzrok zašto smo danas 'nesigurni u sebe' i ponavljajamo priču kako nemamo dovoljno samopouzdanja.

Uvećajte Samopouzdanje

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoju 'nesigurnost' koja nam narušava kvalitet života, ostaje samo jedan logičan izbor...

Da prazneći ‘emocije i osećanja’ koji su kako uzrok, tako i dokaz naše nesigurnosti u sebe, automatski pojačamo svoje samopouzdanje.


Hipnoza nam upravo to omogućava, tako što posle svake seanse raste poverenje u sebe i svoje sposobnosti, odnosno 'Uvećavamo Svoje Samopouzdanje'.

Pitanja & Odgovori

KAKO OVAJ PROGRAM UVEĆAVA SAMOPOUZDANJE?

kad se mogu očekivati prvi rezultati?

KOLIKO SEANSI NAM JE POTREBNO?

Šta kažu našu klijenti? 

Manjak samopouzdanja je drugo ime za strah od...

Proučavala sam vaš sajt nekoliko dana i napokon vas pozvala. Vaše objašnjenje da su pitanja 'kompas naše svesnosti' bilo je pravo otkriće za mene! Žive seanse i prateći program su mi potpuno pojasnili zašto sam se godinama osećala loše i stalno ponavljala sebi da nemam samopozdanje.

Sad je potpuno druga priča!

Verica P.

Uspeh je rezultat praktične primene pravog uputstva...

"Objašnjenja i uputstva, koja tako nesebično delite, svaki put me prijatno iznenade. Često o njima razmišljam i polako učim da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. Pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?"

Sanja S.

Opadaju pritisak i unutrašnji haos...

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa radom - Pozz!

Predrag J.

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoza nam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"