Oslobodite Se Stresa

(Ponovo Osetite Svoj Mir)

U ovom današnjem svetu skoro je nemoguće ostati smiren i ne podleći stresu, svakog dana.

Stres na poslu, finansijski problemi, nervoza u odnosu sa partnerom, problemi sa decom, svetska zdravstvena kriza, problemi naših prijatelja...

Sve nam to čini život haotičnim, zar ne?

Ovakav svakodnevni stres u nama izaziva čitav splet negativnih manifestacija...

Manifestacije Stresa

U 97% slučajeva 'stres' se uvek manifestuje našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima, koji nam ne dopuštaju da funkcionišemo normalno. Nemiri poput:

  • Strahovi
  • Nesanica
  • Glavobolja
  • Napadi besa
  • Loša koncentracija
  • Nedostatak motivacije
  • Manjak Samopouzdanja
  • I sve drugo što zovemo stres

Ovo su neki od problema koji se neminovno javljaju kao direktna posledica produžene unutrašnje napetosti, a naziva se "stres"

Uzrok Stresa

Postoje tri emotivna stanja, kojima mi reagujemo na sve situacije koje nam se dešavaju:

DOBRO

NEBITNO

LOŠE

Upravo ovo 'LOŠE' emotivno stanje predstavlja glavni uzrok našeg stresa.

Zato što ovo emotivno stanje uvek prate naša ‘neprijatna osećanja’ poput: Straha, Tuge, Nervoze, Besa, Mržnje, Razočarenja, itd.

Kontrola Stresa

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoja 'neprijatna osećanja' zbog kojih smo konstantno stresirani, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći negativne ‘emocije i osećanja’ napokon oslobodimo svoje unutrašnje nemire i uspostavimo mir i emotivnu harmoniju.

Hipnoza nam upravo to omogućava!

Rezultat ovakvog načina rada: Nivo 'stresa' se ubrzano smanjuje, a mi se iz dana u dan osećamo sve bolje - potpuno spontano!

Pitanja & Odgovori

DA LI HIPNOZA POMAŽE ZA SVAKU VRSTU stresa?

kada stižu prvi rezultati?

koliko seansi je potrebno?

Šta kažu našu klijenti? 

Stres je izgovor za sve...

Taj čuveni stres, baš kao što kažete: Najbolji mogući izgovor za sve! Hvala vam što ste me probudili iz ovog 'opšteg ludila'. Rad od kuće, koji je na početku ovih dešavanja izazivao neviđeni haos u meni, sad je postao 'ispunjenje sna'. Sve ono što sam godinama 'planirao' da naučim i nervirao se zbog manjka vremena, sad napokon i učim. Svaki dan mi počinje sa nekom od seansi, a sve posle toga ide bez problema. Imam osećaj da bez obzira na posao, koji sad radim mnogo brže i efikasnije... Dobio sam i neke nove 'bonus sate' u svakom danu. A, stres i umor... Šta to beše???

Marko P.

Opadaju pritisak i unutrašnji haos..

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa radom - Pozz!

Predrag J.

Smeškam se dok ih slušam...

Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima, bili su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično smanjilo. Nekoliko seansi hipnoze i prateći program... Rezultati su baš očigledni! 

Sad ponekad svratim do mojih terapeuta i ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja se samo smeškam dok ih slušam. Ali ipak, žena mi je najbolja, ispočetka me je čudno gledala kad me vidi sa slušalicama u fotelji, a sad mi svako malo zatraži da joj pustim neki seansu. Ovo stvarno jeste program za celu porodicu.

Miroslav Lj.

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoza nam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"