Modeli Saradnje

Pogledajte kako naša saradnja isporučuje Vaše rezultate!

Iskustva Korisnika

Prošlost je zbir naših osećanja i uverenja…

Naša prošlost nije samo zbir naših ružnih sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam shvatila i doživela radeći sa vama. Promene koje su mi se desile, kao i samo otkriće da je naš doživljaj prošlosti nešto što možemo promeniti i nastaviti sa životom bez tog opterećenja... Hvala neizmerno!

Bojana B.

Strah od javnog nastupa...

Sve je počelo još u osnovnoj školi. Smeh mojih drugara, kada bih se zabunio, pocrveneo i počeo da mucam. Taj smeh me je godinama pratio kao neki jezivi eho. Došlo je do toga da i sama pomisao da me ljudi gledaju dok pričam, ja krećem da crvenim, znojim se i gubim dah.
Odlazak na seanse i svakodnevno slušanje snimljenih, učinile su da sam ponovo počeo da dišem normalno!
Na sastancima su me kolege čudno gledale ispočetka, koliko do juče sam bio 'oficijelni ćutolog' a, sad stalno nešto zapitkujem i predlažem. Vaš savet da vežbam držeći govore ispred ogledala (baš kao što ste rekli: oči su čudo) pravi neverovatnu razliku. Sad mi moj glas stvarno prija :) A, svaki sastanak je šansa da pokažem moje znanje i sve mi to sad deluje potpuno normalno!

Goran Ž.

Sanjala sam noćas..

Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam super-woman. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia! Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rešava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue.
Ne sjećam se ko me je uputio na vas. Već na prvoj seansi osjećanja su proradila: Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali...
Sa svakom novom seansom osjećam se sve bolje! Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... Na sastancima maštarim o... I uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!

Sanja D.