PRIMENA HIPNOZE

"Postanite Najbolja Verzija Sebe"

Nekoliko Seansi Hipnoze & Život Postaje Zabava!


PROBUDITE SVOJU GENIJALNOST

"Hipnoza Za Učenje & Pamćenje"

Aktivirajte svoje prirodne sposobnosti koncentracije, učenja i pamćenja. Nekoliko seansi hipnoze i učenje postaje čista zabava - Razvijate Fotografsko Pamćenje!
(minimalna starost 14+ godina)

Četiri seanse & Podrška - Promo Cena: 750€


Aktivirajte Šampiona u Sebi

"Hipnoza Za Vrhunske Rezultate"

Pokrenite svoje prirodne potencijale i mogućnosti za ostvarivanje vrhunskih rezultata u vašem sportu. Hipnoza za sport je odavno priznata u svetu: Bokseri, Teniseri, Košarkaši, Golferi... Neki od najpoznatijih: Majk Tajson, Pit Sampras, Michael Jordan, Tajger Vuds, kao i mnogi slavni klubovi. Počnite i Vi da koristite najjači 'doping' na svetu koji je 100% prirodan, legalan i već je u vama - Svoju Podsvest! Nekoliko Seansi Hipnoze & Aktivirate Šampiona! 

Četiri seanse & Podrška - Cena: 850€


SMRŠAJTE BEZ OPERACIJE

"Virtuelno Smanjenje Želuca"

Hipnoza za Virtuelno Smanjenje Želuca predstavlja efikasnu i bezbednu alternativu takvoj operaciji. V.S.Ž. urađeno hipnozom donosi vam identične rezultate kao i operacija, ali bez ikakvih zdravstvenih rizika koji su neminovni kod tog hirurškog zahvata. Hipnozom se lako kreira "Podsvesni V.S.Ž. Program" koji čini da se osećate i ponašate kao posle operacije: Vaši Kilogrami Se Tope & Nikada Se Ne Vraćaju!

Četiri seanse & Podrška - Cena: 850€


BUDIte nAJBOLJa VERZIJA SebE

"Hipnoza Za Totalnu Promenu"

Promenite u sebi sve što vam smeta, koči vas i blokira, tako da za najkraće moguće vreme postanete onakvi kakvi ste oduvek želeli da budete - Najbolja Verzija Sebe! Aktivirajte svoje prirodne sposobnosti stalne promene i ličnog razvoja, zato što su te sposobnosti već u vama i čekaju da ih koristite - Svakoga dana! Oslobodite se: strahova, krivice, osećanja manje vrednosti, lošeg samopouzdanja i stalne potrebe za nečijim odobravanjem - To nisu zakoni uklesani u kamenu - To su samo pogrešni 'podsvesni' programi koji se brzo i lako menjaju Hipnozom u potpunosti!

Četiri seanse & Podrška - Cena: 850€


EKSPLOZIJA SEKSUALNOSTI!

Poremećaji vaše prirodne seksualnosti poput: Impotencije, Anorgazmije, Straha i/ili averzije prema seksu čine život baš mizernim, zar ne? Vaša 'svest i racio' potpuno su nemoćni kod ovih problema - Podsvest je ključni faktor koji sve to kontroliše! Hipnoza je direktna veza do Podsvesti & Efikasan način rešavanja ovakvih problema!

Dve seanse & Podrška - Cena: 450€


ALERGIJA STOP!

Alergija je odbrambena reakcija našeg imuno sistema na neku materiju. To je savršena postavka osim ako je ta materija suštinski neškodljiva. Tada znamo da je došlo do 'softverske' greške u podsvesti. Hipnoza je najbrži način da ispravite takve 'podsvesne' greške i apdejtujete svoj imuno sistem - Brzo i efikasno!

Dve seanse & Podrška - Cena: 450€


PUŠENJE ĆAO!

Pušenje NIJE zavisnost nego loša navika! Svaka navika, bez obzira koliko dugo ste je praktikovali može se prekinuti bez problema. Jedna seansa hipnoze i zauvek se oslobađate te loše navike!

Jedna seansa & Gotovo - Cena: 300€