PRIMENA HIPNOZE


POČNITE DA SE OSEĆATE DOBRO

"Upoznajte Lekovitu Moć Hipnoze"

Svašta ste do sada probali da bi rešili svoje untrašnje probleme i ponovo se osećali dobro. Puno su vam pričali, analizirali vaš život i prosto vas 'osvestili' ali...

Vi se i dalje osećate loše! Kako je to moguće?

Moguće je zato što vama nisu potrebne duge priče, analize i osvešćivanje problema - Vama je potrebna jednostavna, laserski precizna 'akcija' koja vas vodi do konkretnih, odmah primetnih rezultata! Tu vrstu brze i efikasne akcije pruža vam Hipnoza!

"Dve seanse & Svetionik efekat" 


REŠITE PSIHOSOMATSKE PROBLEME

"Oslobodite Se Unutrašnjih Nemira"

Problemi za koje ne postoje nikakvi očigledni dokazi poput labaratorijskih nalaza, skenera, magnetne, itd. Uvek se stručno nazivaju: "Psihosomatski Problemi"  Najpoznatiji primeri: strahovi, napadi panike,  anksioznost, nesanica, burnout, depresija, itd.

Vaša svest, logika i snaga volje potpuno su nemoćni u rešavanju ovih 'nevidljivih' problema - Podsvest je 'ključni faktor' koji sve to izaziva i čvrsto kontroliše! Hipnoza je direktna veza do podsvesti & Dokazano efikasno rešava ovakve problema!

"Pet seansi & Unutrašnji Mir"


AFRODITA HIPNOTERAPIJA

"Osetite Svoja Zadovoljstva"

Problemi sa vašom prirodnom seksualnošću poput: anorgazmije, straha i/ili averzije prema seksu, kao i nemogućnost da zatrudnite, a zdravi ste i želite dete?

Vaša svest i racio zbunjeni su i potpuno nemoćni kod ovih delikatnih problema - Podsvest je apsolutna 'gospodarica' svega u vezi vaše seksualnosti!

Hipnoza je direktna veza do podsvesti & Efikasno rešava ovakve probleme!

"Pet seansi & Afrodita efekat"


BUDITE NAJBOLJA VERZIJA SEBE

"Koristite Pravu Moć Svoje Podsvesti"

Promenite u sebi sve što vam smeta, koči vas i blokira, tako da za najkraće moguće vreme postanete onakvi kakvi ste oduvek želeli da budete: Najbolja Verzija Sebe!
O čemu se ovde radi i kako sve to funkcioniše? U hipnozi sve se vrti oko efikasne, precizno usmerene akcije i Vaših konkretnih rezultata! Hipnoza će vas odmah pokrenuti, motivisati, pogurati… I sve drugo što vam je potrebno da se oslobodite svih unutrašnjih blokada i kočnica - To nisu zakoni uklesani u kamenu - To su pogrešni 'podsvesni' programi koji se efikasno menjaju Hipnozom!

"Pet seansi & Cezar efekat"