PROGRAMI HIPNOZE

Svakoga dana mi se pitamo: Kako da rešim moj problem? Ovo pitanje se obično odnosi na naše zdravlje, posao i međuljudske odnose...

Rešenje stresa krije se u pražnjenju ‘neprijatnih osećanja’ i reprogramiranju naših 'podsvesnih - automatskih' reakcija. Zato što su to pravi uzročnici negativnog stresa.


Nesanica je jedan od najčešćih problema savremenog čoveka. U većini slučajeva nesanica je prouzrokovana našim 'unutrašnjim-emotivnim' nemirima. Najbrže i ujedno potpuno prirodno rešenje nesanice dolazi kroz 'emotivno pražnjenje'.


Strah od bolesti, smrti i neuspeha su najčešći strahovi koji muče ljude, bez obzira na godine starosti i nivo obrazovanja. Budite u kontroli svojih strahova...


Samopouzdanje predstavlja praktičnu demonstraciju 'naše sposobnosti' da određena znanja i veštine uspešno primenjujemo potpuno samostalno. Najčešći uzrok manjka samopouzdanja je nagomilani 'strah' od mogućeg neuspeha. Ovaj program to rešava!


Problemi, kao što su: Višak kilograma, zavisnost od slatkiša, testa, grickalica, itd. Uspešno se rešavaju kontrolom svog apetita. Nekontrolisani apetit predstavlja 'glavni uzrok' viška kilograma. Ovaj program nudi prirodni način kontrole apetita.


Nema ništa gore od realizacije da posle mnogo sati provedenih nad knjigom skoro ništa nismo zapamtili ni naučili! Dokle više tako, i kako to promeniti? Vrlo jednostavno - Kontrolom svoje koncentracije! Ovaj program nas upravo tome uči...


Bes je demonstracija prave snage naših potisnutih osećanja. Što ih više svesno potiskujemo, naša unutrašnja tenzija je sve veća, a eksplozije besa sve češće i burnije. Radeći emotivna pražnjenja, mi automatski oslobađamo svoja potisnuta osećanja i spontano aktiviramo untrašnji mir i harmoniju.


Ljubomora predstavlja 'spontanu' reakciju izazvanu osećanjem nesigurnosti u sebe i sopstvenu vrednost. Iako je uvek usmerena na druge, ljubomora se suštinski bavi isključivo nama samima. Prazneći svoja osećanja nesigurnosti, straha i sumnje, mi automatski menjamo našu percepciju realnosti u vezi ponašanja drugih ljudi...


Šta raditi kada nas prošlost proganja i zbog toga se danas osećamo loše? Rešenje ovog problema je vrlo jednostavno: Oslobodimo se “neprijatnih emocija i osećanja” koji su posledica naše prošlosti i odmah počnemo da se osećamo dobro! Ovaj program nam upravo to demonstrira!


jednostavno & efikasno

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoterapija nam to pruža! Proverite da li je Hipnoza pravi izbor za Vas!