Rešenje Anksioznosti

Hipnoza vam pomaže da rešite problem anksioznosti, prateći jednostavna uputstva, bez ikakvog posebnog napora.

Anksioznost Se Rešava Hipnozom

Šta Je Anksioznost?

Anksioznost je izuzetno neprijatno emotivno stanje koje u nama izaziva teskobu i nelagodnost, praćenu haotičnim mislima, strepnjom i strahom da će nam se nešto strašno dogoditi.

Ispočetka retko, a kad jednom počne, anksioznost se pretvara u 'napade panike' praćene velikim strahom od smrti ili ludila, lupanjem srca, gušenjem, znojenjem, itd.

Sve to čini život nepodnošljivim i stvarno mizernim, zar ne?

Ovakavo svakodnevno 'mučenje' u nama izaziva čitav splet negativnih manifestacija...

Manifestacije Anksioznosti

U 94% slučajeva 'anksioznost' se uvek manifestuje našim neprijatnim emotivnim stanjima, koja nas sprečavaju da funkcionišemo onako kako želimo. Stanjima poput:

  • Veliki Strahovi
  • Panični napadi..
  • Sumnja i strepnja
  • Nesanica i loš san
  • Slaba koncentracija
  • Unutrašnja teskoba
  • Nedostatak motivacije
  • Povlačenje u sebe i izolacija

Ovo su samo neki od problema koji se javljaju kao direktna posledica naših naglašenih unutrašnjih, emotivnih nemira, odnosno Anksioznosti.

To nas neminovno vodi do pitanja: Šta je pravi uzrok svemu tome?

Pravi Uzrok Anksioznosti

Postoje 3 emotivna stanja, kojima mi reagujemo na sve situacije i informacije:

Dobro

nebitno

loše

Upravo ovo 'LOŠE' emotivno stanje predstavlja pravi uzrok naše anksioznosti.

Zato što ovo emotivno stanje uvek prate naša ‘neprijatna osećanja’ poput: Nervoze, Straha, Panike, Strepnje, Tuge, Nemoći, itd.

Naravno, sad ide glavno pitanje: Kako hipnoza rešava ovaj problem?

Hipnoza Rešava Anksioznost

Znajući da isključivo 'mi lično' osećamo svoja 'neprijatna osećanja i unutrašnje nemire' zbog kojih smo anksiozni, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći svoja neprijatna osećanja napokon oslobodimo naše unutrašnje nemire i ponovo uspostavimo 'unutrašni mir i emotivnu harmoniju', tako da se opet osećamo normalno.


Hipnoza vam upravo to omogućava!


Tako što vam umesto uobičajenih, teorijskih OBJAŠNJENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za efikasnu, specifičnu AKCIJU koja vas vodi do REŠENJA anksioznosti!


Rezultati hipnoze: Nivo vaše 'anksioznosti' se ubrzano smanjuje, a vi se iz dana u dan osećate sve bolje - potpuno spontano!


Vreme je da se i Vi oslobodite anksioznosti:

Pitanja & Odgovori

DA LI anksioznost izaziva neka oštećenja?

naš najveći problem u vezi rešenja?

Kako nam hipnoza pomaže ?

kad stižu prvi rezultati hipnoze?

koliko dugo traju rezultati HIPNOze?

kako postići maksimalne rezultate?

Šta kažu naši klijenti? 

Uspeh je rezultat praktične primene pravog uputstva...

"Objašnjenja i uputstva, koja tako nesebično delite, svaki put me prijatno iznenade. Često o njima razmišljam i polako učim da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. Pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?"

Sanja S. – Ekonomista

Opadaju pritisak i unutrašnji haos..

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa radom - Pozz!

Predrag J. – Pravnik

Smeškam se dok ih slušam...

Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima, bili su sastavni deo mog života. U zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično promenilo. Nekoliko seansi hipnoze i prateći program... Rezultati su baš očigledni!
Svraćao sam i do mojih terapeuta da im ispričam kako se sad osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja se samo smeškam dok ih slušam. Ali ipak, žena mi je najbolja, ispočetka me je čudno gledala kad me vidi sa slušalicama u fotelji, a sad mi svako malo zatraži da joj pustim neku seansu. Ovo stvarno jeste program za celu porodicu.

Miroslav Lj. – Beograd

JEDNOSTAVNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili anksioznost. Hipnoza nam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"