Škola Hipnoze

Kako Se Uči Hipnoza?

Burnout je kombinacija emocionalne, mentalne i fizičke iscrpljenosti. Burnout prepoznajemo kao stanje totalne bezvoljnosti, lične nemoći i potpunog nedostatka zadovoljstva i motivacije - kako na poslovnom planu, tako u privatnom životu.

Što će reći, ako vas svakodnevno ispunjava osećaj melanholije, nezainteresovanosti i rezignacije, kao i konstantna želja i potreba da pobegnete od svojih uobičajenih obaveza (čak i kada su porodica i prijatelji u pitanju), onda sasvim izvesno patite od 'burnout' sindroma.

Ovaj problem možemo posmatrati i kao prelazni period između anksioznosti i depresije.

Programi Obuke

starter

Program traje 8 nedelja

Brzo REŠavanje Problema

Pet Modula & Praktična Primena

 • Multisenzorna Aktivacija Podsvesti
 • Regresivna Hipnoza: Uzrok-Rešenje
 • Emocionalna Dekontaminacija
 • Korekcija Negativnih Okidača
 • Transformacija Loših Programa
 • Celovita Psihofizička Stabilizacija
 • Aktivacija Samopouzdanog Ponašanja
 • Prateći Program Za Kondicioniranje
1.500
master

Program traje 12 meseci

holistička hipnoterapija

Deset Modula & Praktična Primena

 • SVE IZ 'STARTERA' PLUS:
 • Transformaciona Hipnoza: No Limits
 • Dezintegracija Svih Podsvesnih Blokada
 • Dubinska Emocionalna Transformacija
 • Implementacija Naprednih Programa
 • Holistički Doživljaj Realnosti
 • Ubrzani Razvoj Superiornog Ponašanja
 • Prateći Program Za Kondicioniranje
6.000

Obuka Koja Pravi Razliku

Postoji mnogi kursevi i obuke namenjeni u. Stanjima poput:

 • Hronična iscrpljenost
 • Razočarenje i beznađe
 • Samokritičnost i cinizam
 • Gubitak poverenja u ljude
 • Povlačenje u sebe i izolacija
 • Nedostatak želje i motivacije
 • Svaki dan je teži od prethodnog

Ovo su neka od neprijatnih emotivnih stanja koja se javljaju kao direktna posledica našeg emotivnog sagorevanja - Burnouta.

Dva Nivoa Obuke

Postoje 2 nivoa obuke koji vam pružaju sva neophodna znanja za kreiranje trajnih, pozitivnih promena - Bez obzira sa kakvom problematikom klijent dolazi kod vas:

osnovnA

naprednA

Upravo ova 'LOŠE' emotivna ocena predstavlja pravi uzrok našeg emotivnog sagorevanja.

Zato što ovu ocenu uvek prate naša ‘neprijatna osećanja’ poput: Nezadovoljstva, Besa, Razočarenja, Uvređenosti, Frustracije, Nemoći, itd.

Uporno pokušavajući da NE osećamo ova neprijatna osećanja mi se psihički i fizički sve više iscrpljujemo, sve dok ne stignemo do tačke kada jednostavno - Emotivno Sagorimo!

KADA SVE OVO SABERETE...


Ono što ćete naučiti na osnovnoj obuci biće vaš prvi korak u karijeri uspešnog i dobro plaćenog hipnotizera. Izgradićete i razviti sopstveni lukrativni biznis u vrlo kratkom vremenskom periodu, što će vam ovu obuku iz troška, automatski pretvoriti u vašu najbolju investiciju. Pri tome, sve vreme dok rastete i razvijate se, zaštićeni ste mojom stalnom podrškom i neophodnim savetima.

Ova obuka razlikuje se od svih drugih kurseva ovog tipa, jer vam umesto prazne i dosadne teorije, detaljno pokazujem 'šta, kad i kako' treba raditi. Neću vas smarati onim što ste već hiljadu puta čuli i videli. To možete i sami na Internetu. Naučiću vas kako da budete drugačiji i stvarno efikasni, tako da dok svi igraju nekakav mentalni ping-pong, vi laserski precizno kreirate trajne promene u životima vaših klijenata. 


Bez obzira da li ste početnik ili iskusni terapeut, sve što budete radili po ovim hipno protokolima isporučivaće će vam uspeh u kontinuitetu iz dana u dan. Plus, nikada više nećete morati da nagađate šta je vaš sledeći korak. Nikada više! Dobićete puno pravih primera šta i kako za konkretne probleme. 


Ovaj program je nastao kao sublimacija kontinuiranog učenja i više decenijske prakse, koja se kalila kroz desetine hiljada sati živih seansi u radu sa svim mogućim ljudskim problemima i tegobama.

Jednostavno rečeno – Ne postoji bolja i zabavnija obuka, posložena na način da funkcioniše u 100% slučajeva, sa uvek vidljivim rezultatima. gde ćete enormno unaprediti svoje veštine kreiranja sadržaja, naučiti da pišete kopi koji prodaje i konvertuje, i to na vaš, autentičan način.

Prirodno Rešenje Burnouta

Znajući da isključivo mi lično osećamo svoja 'neprijatna osećanja' i prateće unutrašnje nemire zbog kojih se psihički i fizički iscrpljujemo, ostaje nam samo jedan logičan izbor...

Da prazneći svoja ‘neprijatna osećanja’ napokon oslobodimo unutrašnje nemire, uspostavimo mir i emotivnu harmoniju i na taj način ponovo aktiviramo svoju motivaciju i radnu energiju, koja nam već toliko dugo nedostaje.


Hipnoza vam upravo to omogućava!


Tako što vam umesto novih, suvoparnih OBJAŠNJENJA, isporučuje jasna i precizna UPUTSTVA za kontinuiranu AKCIJU koja vas automatski vodi do REŠENJA vašeg burnouta!


Rezultati hipnoterapije: Nivo vaše 'sagorelosti' se ubrzano smanjuje, a vi se iz dana u dan spontano rekuperirate i osećate sve bolje - Bez ikakve analize, tumačenja i objašnjavanja!


Vreme je da se i Vi oporavite od Burnout sindroma uz pomoć hipnoze:

Pitanja & Odgovori

Kome Je Namenjena Hipnoterapija

Osnovna Prednost Hipnoterapije

'Svetionik' Efekat Hipnoterapije

Način Rada & Vaši Rezultati

Šta kažu našu klijenti? 

Burnout se dešava i nama koji VOLIMO svoj posao...

Čitajući razna objašnjenja 'burnouta' delovala su mi kao nešto što se dešava isključivo drugim ljudima, a nikako meni. Sve je zvučalo nekako sterilno i previše apotekarski upakovano. Pri tome, niko od njih ne spominje da se ovaj problem dešava i nama, ljudima koji 'Volimo svoj posao & Uspešni smo u njemu', a onda... Naleteh na vaš sajt. Nema otrcanih fraza i šupljih priča o uspehu preko noći. Umesto toga "Red-Rad-Disciplina" Jasne instrukcije i vrlo precizna uputstva, kako na konsultacijama tako i u pratećem programu. Radeći po njima vrlo brzo otkrivam da je 'burnout' problem koji se itekako uspešno rešava: Pratim uputstva - Odmah primenjujem - Dobijam konkretne rezultate & Problem se ubrzano dezintegriše!

Jasmina N. – Ljubljana

Uspeh je rezultat praktične primene pravog uputstva...

"Uputstva i instrukcije koje tako precizno dajete, svaki put me prijatno iznenade. Često o njima razmišljam i polako učim da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. Pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?"

Sanja S. – Beograd

Čekajući neko 'bolje' vreme…

"Hipnoterapija mi je pomogla da se pokrenem i ponovo podignem glavu. Godinama sam vegetirala čekajući neko 'bolje' vreme. Radeći po uputstvima napokon sam shvatila da je baš kao što Zoran kaže: "Ovo je naš život i ovo je naše vreme. Mi nemamo ni drugi život ni drugo vreme." Zato ja više ništa ne čekam! Pratim uputstva i radim sve ono što lično Ja trebam da uradim!"

Ružica S. – Pravnik