Veni - Vidi - Vici

Hajde da rešimo vaš problem - Bez obzira na naziv i veličinu!

Najvažniji resurs koji posedujete, a stalno zaboravljate da ga nikada više ne možete obnoviti je Vreme. Vaše vreme koje nemilice trošite tragajući za nekim novim ‘objašnjenjem' svojih problema, ali...

Nijedno objašnjenje, nikada Ne može rešiti vaš problem i prateće tegobe! Analogno tome: Brza, laserski precizna korekcija 'podsvesnih programa' odmah vam donosi svesno primetne rezultate!

Zoran Pavlović Cht

+381 64 53 65 225

Radno vreme: 11 - 17h
Lokacija: Stari Merkator
Novi Beograd - Srbija

Cena seanse 500€

"Oslobodite Se Nesigurnosti"

Svašta ste do sada probali da bi se oslobodili svoje nesigurnosti i napokon se osećali dobro i sigurni u sebe. Analizirali su vaš život, tumačili ga, objašnjavali vam sve do detalja i prosto su vas 'osvestili', ali...

Vi se i dalje osećate loše, nesigurni i zabrinuti! Kako je to moguće?

Moguće je zato što vama uopšte nisu potrebne beskonačne analize, komplikovana objašnjenja i nekakvo posebno 'osvešćivanje' - Vama je potrebna jednostavna i precizna 'podsvesna promena' koja vam odmah isporučuje svesno primetne rezultate! Tu brzu i efikasnu promenu donosi vam Hipnoza!


"Rešite Psihološke Probleme"

To su problemi za koje ne postoje nikakvi očigledni dokazi poput labaratorijskih nalaza, skenera, magnetne, itd. Ovi problemi su izuzetno neprijatni i uznemirujući zato što za njih ne postoje ni logična objašnjenja, a ni dokazano efikasni lekovi.

Najčešći primeri: strahovi, anksioznost, impotencija, ljubomora, bes, depresija, emocionalni burnout, prokrastinacija, itd.

Najčešći primeri: strahovi, anksioznost, impotencija, ljubomora, bes, depresija, emocionalni burnout, prokrastinacija, itd.

Razni lekovi, stručna objašnjenja i racionalni saveti nikada ne donose trajno rešenje ovakvih problema. Podsvest je 'ključni faktor' koji sve to izaziva i čvrsto kontroliše! Hipnozom lako dolazimo do podsvesti i efikasno rešavamo uzroke ovih problema!


"Veni - Vidi - Vici"

Promenite lošu sliku o sebi i svojim sposobnostima. Budite onakvi kakvi ste oduvek želeli da budete:
Najbolja Verzija Sebe!

Hipnoza će vas pokrenuti, motivisati, usmeriti… I sve drugo što vam je potrebno da se oslobodite sumnji, negativnosti i nepoverenja u Sebe!

To nisu zakoni uklesani u kamenu - To su samo pogrešni 'podsvesni' programi koji se efikasno menjaju Hipnozom!