Veni - Vidi - Vici

Hajde da rešimo vaš problem - Bez obzira na naziv i veličinu!

Najvažniji resurs koji posedujete, a stalno zaboravljate da ga nikada više ne možete obnoviti je Vreme. Vaše vreme koje nemilice trošite tragajući za nekim novim ‘objašnjenjem' svojih problema, ali...

Nijedno objašnjenje, bez obzira koliko vam zvučalo 'logično' nikada ne može rešiti vaše 'unutrašnje' probleme i tegobe! Analogno tome: Jednostavna, precizno usmerena akcija automatski vas vodi do željenih rezultata. Tu vrstu efikasne akcije pruža vam Hipnoza!

Oslobodite se svojih 'unutrašnjih' problema i ograničenja - To nisu zakoni uklesani u kamenu - To su samo pogrešni 'podsvesni' programi koji se efikasno menjaju Hipnozom!

Hipnoza Beograd

+381 64 53 65 225

Radno vreme: 10 - 18h
Lokacija: Stari Merkator
Novi Beograd - Srbija

uvećajTE SvojE samopouzdanje

"Iskoristite Magičnu Moć Hipnoze"

Svašta ste probali da bi se oslobodili nesigurnosti i uvećali svoje samopouzdanje. Puno su vam pričali, analizirali vaš život i prosto vas 'osvestili' ali...

Vi ste i dalje nesigurni! Kako je to moguće?

Moguće je zato što vama nisu potrebne te duge priče, analiza prošlosti i 'osvešćivanje' - Vama je potrebna jednostavna, laserski precizna AKCIJA koja vas vodi do konkretnih, odmah primetnih rezultata! Tu vrstu brze i efikasne akcije pruža vam Hipnoza!

"100% Uspeh Za Samo 60 Minuta"
Cena 300€


REŠITE PSIHOSOMATSKE PROBLEME

"Oslobodite Se Unutrašnjih Nemira - Zauvek"

Problemi za koje ne postoje nikakvi očigledni dokazi poput labaratorijskih nalaza, skenera, magnetne, itd. Nose vrlo neobičan naziv: 'Psihosomatski Problemi'  Najpoznatiji primeri: nervoza, strahovi, napadi panike,  anksioznost, ljubomora, nesanica, burnout, depresija.

Vaša svest, logika i snaga volje potpuno su nemoćni u rešavanju ovih 'nevidljivih' problema - Podsvest je 'ključni faktor' koji sve to izaziva i čvrsto kontroliše! Hipnoza je direktna veza do podsvesti & Dokazano efikasno rešava ovakve problema!

"100% Uspeh Za Samo 120 Minuta"

Cena 700€


BUDITE NAJBOLJA VERZIJA SEBE

"Aktivirajte Pravu Moć Svoje Podsvesti"

Promenite u sebi sve što vam smeta, koči vas i blokira, tako da za najkraće moguće vreme postanete onakvi kakvi ste oduvek želeli da budete: Najbolja Verzija Sebe!
O čemu se ovde radi i kako sve to funkcioniše? U hipnozi sve se vrti oko efikasne, precizno usmerene akcije i Vaših konkretnih rezultata! Hipnoza će vas odmah pokrenuti, motivisati, pogurati… I sve drugo što vam je potrebno da se oslobodite svih unutrašnjih blokada i kočnica - To nisu zakoni uklesani u kamenu - To su pogrešni 'podsvesni' programi koji se brzo i efikasno menjaju Hipnozom!

"100% Uspeh Za Samo 180 Minuta"

Cena 1.200€


Konsultacije & Zakazivanje

+381 64 53 65 225

Pozovite nas zato što ste odlučili da REŠITE svoj problem i postignete rezultate koji će vas oduševiti! Tokom razgovora saznaćete kako se vaš problem efikasno rešava Hipnozom!

Ili nam pišite...

0 of 1500