HIPNOTERAPIJA

Brzo i Efikasno Rešava Psihosomatske Probleme

Proces promene koji radite putem hipnoze, odmah vam donosi ogromno olakšanje i kreira dugotrajne rezultate - Bez obzira na naziv i veličinu problema!

Razlog ovako superiornih rezultata leži u tome što vam hipnoza pomaže da napravite korenite promene tamo gde je to stvarno bitno i neophodno - Vaša Podsvest!


Radeći na ovaj način, automatski se eliminišu uzroci psihofizičkih problema i njihove prateće tegobe!

Hipnoza Je Veza Između Svesti i Podsvesti & Najkraća Putanja od Problema do Rešenja!

Paukova mreža oslikava vezu 'podsvesti & svesti' Mreža kreće od centra i širi se na sve strane!

Vaše Psihosomatske Probleme
Kontroliše Podsvest - Uvek!

(Svest ih samo objašnjava i izbegava)

Kao što je prikazano na gornjoj slici, vaši razni problemi koje danas imate, počeli su nekada davno sa jednom ili par situacija (sredina mreže), a onda su se vremenom pretvorili u automatske 'podsvesne' programe funkcionisanja koji utiču na sve segmente vašeg života: zdravlje, posao i međuljudski odnosi.

I evo vas danas... Ti davno kreirani 'podsvesni' programi, osciliraju čitavim spektrom neprijatnih psihofizičkih manifestacija koje svesno, logički posmatrano (spoljni kvadrati mreže) vama deluju kao potpuno nezavisni problemi:

 • Strah
 • Nervoza
 • Anksioznost
 • Prokrastinacija
 • Emotivni Burnout
 • Depresivne Epizode
 • Manjak Samopouzdanja
 • I ostali 'nezavisni' problemi

Koliko god se vi bavili krajevima mreže, odnosno današnjim manifestacijama tih starih 'podsvesnih' programa ništa bitno ne možete promeniti!

Prava, realna promena dešava se skoro trenutno, čim raščistite centar mreže, odnosno 'podsvesne' programe koji su pravi uzrok svih vaših današnjih tegoba!


Hipnoterapija Efikasno Rešava Vaš Problem

"Bez obzira na naziv i veličinu"

Proces primene hipnoze u kome vaša ’podsvest’ učestvuje kao direktni saradnik u kreiranju svih vrsta neophodnih i željenih promena zove se "Hipnoterapija"


Kod Svih Psihosomatskih Problema Hipnoterapija Je Apsolutno Superiorna!


Hipnoterapija vam ODMAH isporučuje trostruki rezultat:

1. Oslobađate se loših podsvesnih programa, koji su pravi uzrok vaših današnjih problema i tegoba!


2. Menjate negativne stavove i pogrešna uverenja "O Vama - U Vama" u vezi sebe i života!

3. Poboljšavate Svoje Raspoloženje, Razmišljanje i Ponašanje - Odmah & Svakog Narednog Dana!


Radeći na ovaj način hipnoterapija vam dokazuje da sve današnje manifestacije bilo kojeg problema, predstavljaju demonstraciju “loših podsvesnih programa” koji se konstantno pojačavaju iz dana u dan, sve dok ih uz pomoć hipnoze napokon ne zaustavite i zamenite dobrim programima!

Zoran P.

Iskustva naših klijenata...

Naša prošlost je živo tkivo u nama...

"Naša prošlost nije samo zbir ružnih sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam osetila i doživela radeći sa vama. Promene koje su mi se desile, kao i samo otkriće da je naš doživljaj prošlosti nešto što možemo promeniti i nastaviti sa životom bez tog opterećenja - Bukvalno transformiše život!
Hvala vam neizmerno."

Bojana B. – Sarajevo

Čekajući neko 'bolje' vreme…

"Hipnoterapija mi je pomogla da se pokrenem i ponovo podignem glavu. Godinama sam vegetirala čekajući neko 'bolje' vreme. Odlazeći na seanse napokon sam shvatila da je baš kao što Zoran kaže: "Ovo je naš život i ovo je naše vreme. Mi nemamo ni drugi život ni drugo vreme!" Zato ja više ništa ne čekam - Radim sve što trebam da uradim - Odmah!"

Ružica S. – Pravnik

Smeškam se dok ih slušam...

"Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima bili su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično promenilo. Samo nekoliko seansi hipnoze i rezultati su više nego očigledni! Svraćao sam čak i do mojih bivših terapeuta da im ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja sam se samo smeškao dok sam ih slušao!"

Miroslav Lj. – Beograd

ŠTA RADIMO NA SEANSAMA?
 • Multisenzorna Aktivacija Podsvesti
 • Promena Emocionalnih Okidača
 • Korekcija Automatskih reakcija
 • Transformacija 'Loših' Programa
 • Celovita Psihofizička Stabilizacija
 • Aktivacija Superiornog Ponašanja
DA LI JE HIPNOTERAPIJA ZA VAS?
 • “Imam toliko problema i ne znam odakle da počnem…”
 • “Plašim se da neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”
 • “Ne znam koliko dugo ću moći da izdržim ovaj pritisak…”
 • “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”
 • “Bojim se da sam suviše star/a za ozbiljnu promenu…”
 • “Sve što sam do sada probao/la, nije mi rešilo problem…”
 • “Želim normalan život, ali mi je sve gore i gore…”

ONDA JE HIPNOTERAPIJA BAŠ ZA VAS!

Problemi se rešavaju Hipnozom...

Strah se prosto istopio...

"Još uvek mi nije jasno kako ranije nisam počeo sa hipnozom. Mada, iskren da budem kada sam krenuo na prvu seansu nije mi bilo svejedno. Svašta mi je padalo na pamet, pa svi smo gledali 'one' filmove, ali... Već posle prve seanse primetio sam da moja nelagodnost i trema u prisustvu 'nepoznatih' jedva da postoji. I to mi je dalo krila za dalje. Sada više ne mogu ni da zamislim te strahove."

Stefan L. – Student

Apetit i čudan osećaj ispočetka...

"Svašta sam do sad probala da bih smršala. Ovo je prvi put da hranu ne posmatram kao svog neprijatelja! Sve se dešava baš kao što ste objasnili. Prazneći osećanja i emocije - Apetit se automatski smanjuje. Ispočetka je to bio baš čudan osećaj: gledam u hranu i ništa ne osećam?! Krajnji rezultat je da bez obzira na stres i negativno raspoloženje ja više ne trčim u frižider. Mogu vam reći da je osećaj sjajan :) Hvala!'"

Anica G. – Beograd

Nervoza i bes izazivaju ekcem...

"Koje sve terapije nisam prošla i nije da doktori nisu spominjali da su česta osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali... Nikada mi nisu pokazali šta da radim sa njima. Iz čistog očaja sam došla na hipnozu i... Sada tačno znam šta moram da uradim, svaki put kada osetim ta osećanja u sebi. Rezulat je uvek isti: Ekcem se Ne pojavljuje!"

Branka P. – Novi Sad

Zašto Hipnoterapija?

Hipnoterapija se razlikuje se od svega što ste do sada probali. Zato što ovde ne trošimo vaše vreme i novac na komplikovane teorije i nagađanja tipa: šta bi bilo-kad bi bilo?! Ovo je laserski precizan proces transformacije 'loših' podsvesnih programa, koji automatski vodi do rešenja vaših 'unutrašnjih' problema i celovite psihofizičke stabilizacije!

Rezultati Hipnoterapije - Tri promene počinju ODMAH:
1. Promena RASPOLOŽENJA!
2. Promena RAZMIŠLJANJA!
3. Promena PONAŠANJA!

DODATNA Pitanja O Hipnoterapiji

Kome Pomaže Hipnoterapija?

Hipnoterapija pomaže ljudima koji žele da reše ozbiljne probleme i maksimalno poprave kvalitet sopstvenog života! Ovo posebno važi za ljude koji su imali loša i/ili traumatična životna iskustva. Precizno rečeno, hipnoterapija vam pomaže da se oslobodite tereta svoje prošlosti, koji je sačinjen od vaših neprijatnih osećanja, negativnih emocija i pogrešnih uverenja o sebi i sopstvenoj vrednosti.

Bitne Prednosti Hipnoterapije?

Postoji nekoliko očiglednih prednosti u odnosu na druge pristupe:

1) Hipnoterapeut se nikada ne bavi analiziranjem vas i vašeg života. Svi drugi vas detaljno ispituju i analiziraju, a onda vam tumače i objašnjavaju 'njihovo mišljenje' o vašem životu!? Analogno tome, hipnoterapeutu je sasvim dovoljno da zna: Kako vi danas osećate svoj problem & Kako želite da se osećate bez tog problema!

2) Rezultate hipnoterapije osećate ODMAH. Drugi pristupi često zahtevaju godine rada pre nego što primetite neki ozbiljan napredak.

3) Hipnoterapija vam vraća poverenje u sebe i svoje sposobnosti, bez ikakvog vezivanja za spoljne faktore ili terapeute. Svi drugi rade suprotno i time vas udaljavaju od vaših pravih mogućnosti i sposobnosti promene!

Kako Izgleda Hipnoterapija?

Svi koji žele da reše svoje probleme hipnozom, neminovno se pitaju kako izgleda Hipnoterapija. Ovo je kratki presek tipične seanse.

Razgovor:
Svaka seansa se sastoji iz tri dela. Započinjemo je razgovorom o problemu i njegovim manifestacijama, kao i ciljevima koji Vi očekujete da postignete hipnozom. U toku ovog perioda pojasnićemo osnovne korake hipnoze, kao i sam proces hipnoterapije.

Seansa:
Radimo hipnozu. To je proces u kome ste Vi potpuno budni i svesni svega što se sa vama dešava. Postavićemo osnovne hipnotičke repere i nastaviti sa regresijom i oslobađanjem vašeg "unutrašnjeg pritiska", koji izazva probleme zbog kojih ste došli kod nas.

Zavšetak:
Po završetku hipnoze, Vi ćete se osećati sveži i raspoloženi, sećati se svega što se dešavalo tokom seanse i naravno primećivati pozitivne promene. Ovo je vreme kada diskutujemo vaše utiske i razmišljanja i dogovaramo termin za našu sledeću seansu.

Važna napomena: Bez obzira što je završetkom seanse "oficijelna hipnoza" gotova u danima koji slede, slušajući naše prateće materijale, vaša podsvest nastavlja da upija i procesuira sugestije i nastavlja da pravi pozitivne promene.

zlatna Garancija USPEHA

Nekoliko Seansi Hipnoze & Vaš Problem Uspešno Rešen! Ukoliko vam se posle toga bilo kada pojavi taj isti problem, javite se i opet ga rešavamo - Potpuno Besplatno! Kao što vidite, ovde za vas nema nikakvog rizika, samo unikatna prilika Da Uspešno Rešite Svoj Problem - Zauvek!

PRIRODNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoza vam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"