HIPNOTERAPIJA

Prirodno Rešenje Ozbiljnih Problema

regresivna hipnoza

Hipnoterapija koju radimo putem regresivne hipnoze, odmah vam donosi ogromno olakšanje, bez obzira na naziv i veličinu problema koji vas danas muči.

Razlog ovako superiornih rezultata leži u tome što vam regresivna hipnoza pruža priliku da oslobodite svoja neprijatna osećanja, tamo gde su i nastala - Situacije iz vaše prošlosti!


Radeći na ovaj način, automatski se razrešavaju pravi uzroci vaših neprijatnih stanja i današnjih problema!

Izreka: "Istina oslobađa" savršeno opisuje Regresivnu Hipnozu

Paukova mreža oslikava 'izvorni problem’ i njegove današnje manifestacije

Prošlost Je Uzrok Današnjih Problema

Kao što je prikazano na gornjoj slici, manifestacije problema koje danas osećamo, počele su nekada davno sa jednom ili par situacija (sredina mreže), a onda se vremenom i sledećim sličnim situacijama, sve to razvijalo i širilo dalje - bukvalno na sve aspekte našeg života.

I evo nas danas... Taj nekada minorni problem, oscilira čitavim spektrom raznih manifestacija, koje "svesno posmatrano" (spoljni kvadrati mreže) nama deluju kao potpuno nezavisni problemi:

  • Stres
  • Nesanica
  • Glavobolje
  • Anksioznost
  • Razni Strahovi
  • Nagomilani Bes
  • Depresivne epizode
  • Svi Oblici Zavisnosti 
  • Manjak Samopouzdanja
  • I sve drugo što nas muči...

Koliko god se mi bavili krajevima mreže, odnosno današnjim manifestacijama 'inicijalnih uzroka' ništa bitno se ne može promeniti!

Prava, realna promena dešava se skoro trenutno, čim raščistimo centar mreže, odnosno inicijalne uzroke naših današnjih problema!


Kako To Postići? - Odgovor Glasi...

Hipnotička regresija - Vremeplov koji menja život

Proces u kome se kao ’vremeplov’ koriste vaša osećanja zove se ’hipnotička regresija’

Kod svih ozbiljnih problema ovaj proces je apsolutno neophodan, zato što jedino kod “emotivno oživljenih situacija” moguće je uraditi čin “emotivnog pražnjenja” vaših neprijatnih osećanja vezanih kako za samu situaciju, tako i za učesnike u njoj.

Emotivno pražnjenje, koje postižemo "hipnotičkom regresijom" ima dvostruku funkciju, prva je oslobađanje potisnutih, negativnih osećanja, a druga je promena postojećih, loših stavova i negativnih uverenja "O Vama - U Vama" - u vezi Vas i Vašeg života!


Radeći na ovaj način hipnoterapija vam dokazuje da sve sadašnje manifestacije (bilo kojeg problema) predstavljaju demonstraciju vaših “potisnutih, neprijatnih osećanja”, koja se pojačavaju iz dana u dan sve dok ih ne osetite "baš takva, kakva jesu" i napokon ih oslobodite.

U 4h. ujutru nema iluzija...

Lutam internetom dok u kući svi spavaju... Čitam šturo objašnjenje za prirodno rešenje nesanice i pomislih: Aha, otkrila sam još jednog on-line prevaranta, ali... Youtube mi otkriva mnogo dublju priču. Pitam se, da li on stvarno zna šta radi ili je to samo moja iluzija? Zovem, zakazujem i odlazim na seansu... sve mi deluje nestvarno jednostavno??
Vraćam se kući i uveče puštam prateći snimak, prvi put, drugi, i... neko me drma, otvaram oči i dete me pita: Mama zašto me nisi probudila za školu? Skačem, gledam na sat i ne verujem 9:47! Tako je počelo, sad svaki dan pratim program i radim po uputstvima. San je postao skoro potpuno normalan! Žive seanse su omogućile da mnogo toga izađe iz mene, jer mi je život bio baš turbulentan. Hvala za otkriće da je rešenje već u meni!

Gorica S. – Novi Sad

Smeškam se dok ih slušam...

Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima bili su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično promenilo. Nekoliko živih seansi i vaš prateći program... Rezultati su više nego očigledni!
Svraćao sam čak i do mojih bivših terapeuta da im ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja sam se samo smeško dok sam ih slušao. Ali ipak, žena mi je najbolja, ispočetka me je čudno gledala kad me vidi sa slušalicama u fotelji, a sad mi svako malo zatraži da joj pustim neku seansu. Ovo stvarno jeste program za celu porodicu.

Miroslav Lj. – Beograd

Burnout se dešava i nama koji VOLIMO svoj posao...

Čitajući razna objašnjenja 'burnouta' delovala su mi kao nešto što se dešava isključivo drugim ljudima, a nikako meni. Sve je zvučalo nekako sterilno i previše apotekarski upakovano. Pri tome, niko od njih ne spominje da se ovaj problem dešava i nama, ljudima koji 'Volimo svoj posao & Uspešni smo u njemu', a onda naleteh na vaš sajt. Nema otrcanih fraza i šupljih priča o uspehu preko noći. Umesto toga: "Red-Rad-Disciplina" Jasne instrukcije i vrlo precizna uputstva, kako na živim seansama tako i u pratećem programu. Radeći po njima vrlo brzo otkrivam da je 'burnout' problem koji se itekako uspešno rešava: Pratim uputstva - Odmah primenjujem - Dobijam konkretne rezultate & Problem se ubrzano dezintegriše!

Jasmina N. – Ljubljana

AKO SE JOŠ UVEK PITATE DA LI JE HIPNOTERAPIJA ZA VAS?

Da li ste ikada bili u situaciji, osećali ili pomislili:

→ “Imam toliko problema i ne znam odakle da počnem…”

→ “Plašim se da ni sada neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”

→ “Ne znam kako da ovo uradim sam/a i treba mi pomoć…”

→ “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”

→ “Bojim se da sam suviše star/a za ozbiljnu promenu…”

→ “Sve što sam počeo/la samo za sebe, uvek su me osuđivali…”

→ “Želim moj stari život nazad, ali mi je sve gore i gore…”

ONDA JE HIPNOTERAPIJA  – BAŠ ZA VAS!

Hipnoterapija se razlikuje se od svega što ste do sada probali. Zato što ovde ne trošimo vaše vreme i novac na prazne priče i nagađanja tipa: šta bi bilo-kad bi bilo?! Hipnoterapija je laserski precizan proces promene, emocionalne dekontaminacije i celovite transformacije vaše ličnosti.

Rezultati Hipnoterapije - Tri promene počinju ODMAH:
1. Promena RASPOLOŽENJA!
2. Promena RAZMIŠLJANJA!
3. Promena PONAŠANJA!

Naša prošlost je živo tkivo u nama...

Naša prošlost nije samo zbir ružnih sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam osetila i doživela radeći sa vama. Promene koje su mi se desile, kao i samo otkriće da je naš doživljaj prošlosti nešto što možemo promeniti i nastaviti sa životom bez tog opterećenja - Bukvalno transformiše život!
Hvala vam neizmerno

Bojana B. – Sarajevo

Sanjala sam noćas..

Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam super-žena. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia!
Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rešava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue.
Ne sjećam se ko me je uputio na vas. Već na prvoj seansi osjećanja su proradila: Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali... Sa svakom novom seansom osjećam se sve bolje! Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... Na sastancima maštarim o... I uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!

Sanja D. – USA

Opadaju pritisak i unutrašnji haos...

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala veliko, nastavljamo sa radom - Pozz!

Predrag J. – Pravnik

Pitanja & Odgovori

DA LI SPAVAMO U HIPNOZI?

DA LI JE HIPNOZA OPASNA?

KOME pomaže HIPNOTERAPIJA?

Hipnoterapija pomaže svakome ko želi da reši ozbiljne probleme i popravi kvalitet sopstvenog života!

Ovo posebno važi za ljude koji su imali loša ili traumatična životna iskustva: nesretno detinjstvo, razvod ili prerana smrt roditelja, problemi sa okruženjem, razne nesreće, fizičko i psihičko nasilje, i sl. Pomoću hipnoterapije se na potpuno prirodan način oslobađaju 'neprijatna osećanja i negativne emocije' u vezi tih situacija i menja postojeća percepcija 'žrtve' u kontekstu tih događaja. Precizno rečeno, hipnoza nam pomaže da se oslobodimo tereta prošlosti, koji je sačinjen od naših neprijatnih osećanja, negativnih emocija i pogrešnih uverenja o sebi.

PREDNOSTI HIPNOTERAPIJE?

 Postoji nekoliko očiglednih prednosti u odnosu na druge pristupe:

 1) Hipnoterapeut se nikada ne bavi analiziranjem vas i vašeg života. Svi drugi vas detaljno ispituju i analiziraju, a onda vam tumače i objašnjavaju 'njihovo mišljenje' o vašem životu!? Analogno tome, hipnoterapeutu je sasvim dovoljno da zna: Kako vi danas osećate svoj problem & Kako želite da se osećate bez tog problema!
 
 2) Rezultati hipnoterapije su primetni ODMAH. Drugi pristupi često zahtevaju godine rada pre nego što se primeti neki ozbiljan napredak.

 3) Hipnoterapija nam vraća poverenje u sebe i svoje sposobnosti, bez ikakvog vezivanja za spoljne faktore ili terapeute. Svi drugi rade suprotno i time vas udaljavaju od vaših pravih mogućnosti i sposobnosti promene!

KAKO IZGLEDA hipnoterapijA?

Svi koji žele da reše svoje probleme hipnozom, neminovno se pitaju kako izgleda Hipnoterapija. Ovo je kratki presek tipične seanse.


Razgovor:
Svaka seansa se sastoji iz tri dela. Započinjemo je razgovorom o problemu i njegovim manifestacijama, kao i ciljevima koji Vi očekujete da postignete hipnozom. U toku ovog perioda pojasnićemo osnovne korake hipnoze, kao i sam proces hipnoterapije.

Seansa:
Radimo hipnozu. To je proces u kome ste Vi potpuno budni i svesni svega što se sa vama dešava. Postavićemo osnovne hipnotičke repere i početi sa procesom regresije i oslobađanja "potisnutih, neprijatnih osećanja", koja su izazvala problem zbog kojeg ste došli.

Zavšetak:
Po završetku hipnoze, Vi ćete se osećati sveži i raspoloženi, sećati se svega što se dešavalo tokom seanse i naravno primećivati pozitivne promene. Ovo je vreme kada diskutujemo vaše utiske i razmišljanja i dogovaramo termin za našu sledeću seansu.

Važna napomena: Bez obzira što je završetkom seanse "oficijelna hipnoza" gotova u danima koji slede, slušajući naše prateće materijale, vaša podsvest nastavlja da upija i procesuira sugestije i pravi pozitivne promene.

razlika u izboru hipnoterapije?

kako postići maksimalne rezultate?

PRIRODNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoza vam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"