HIPNOTERAPIJA

Prirodno Rešenje Ozbiljnh Problema

regresivna hipnoza

Hipnoterapija koju radimo putem regresivne hipnoze, donosi nam enormno olakšanje, bez obzira na naziv i veličinu problema koji nas danas muči.

Razlog ovako superiornih rezultata leži u tome što nam regresivna hipnoza pruža priliku da oslobodimo svoja neprijatna osećanja, tamo gde su i nastala... Situacije iz naše prošlosti.


Baveći se sobom na ovaj način, mi razrešavamo prave uzroke naših neprijatnih stanja i današnjih problema!

Izreka: "Istina oslobađa" savršeno opisuje Regresivnu Hipnozu

Paukova mreža oslikava 'izvorni problem’ i njegove današnje manifestacije

Prošlost Krije Prave Uzroke Problema

Kao što je prikazano na gornjoj slici, manifestacije problema koje danas osećamo, počele su nekada davno sa jednom ili par situacija (sredina mreže), a onda se vremenom i sledećim sličnim situacijama, sve to razvijalo i širilo dalje - bukvalno na sve aspekte našeg života.

I evo nas danas... Taj nekada minorni problem, oscilira čitavim spektrom raznih manifestacija, koje "svesno posmatrano" (spoljni kvadrati mreže) nama deluju kao potpuno nezavisni problemi:

  • Stres
  • Nesanica
  • Glavobolje
  • Razni Strahovi
  • Nagomilani Bes
  • Emotivne Blokade
  • Nekontrolisani Apetit
  • Manjak Samopouzdanja
  • I sve drugo što nas muči...

Ali, koliko god se mi bavili krajevima mreže, odnosno današnjim manifestacijama 'inicijalnog problema' ništa bitno se ne može promeniti!

Prava, realna promena dešava se skoro trenutno, čim uklonimo centar mreže, odnosno inicijalne uzroke naših današnjih problema!


Kako To Najlakše Postići? - Regresivna Hipnoza!

Pitanja & Odgovori

KOME pomaže HIPNOTERAPIJA?

Hipnoterapija pomaže svakome ko želi da reši ozbiljne probleme i popravi kvalitet sopstvenog života!

Ovo posebno važi za ljude koji su imali loša ili traumatična životna iskustva: nesretno detinjstvo, razvod ili prerana smrt roditelja, problemi sa okruženjem, razne nesreće, fizičko i psihičko nasilje, i sl. Pomoću hipnoterapije se na potpuno prirodan način oslobađaju 'neprijatna osećanja i negativne emocije' u vezi tih situacija i menja postojeća percepcija 'žrtve' u kontekstu tih događaja. Precizno rečeno, hipnoza nam pomaže da se oslobodimo tereta prošlosti, koji je sačinjen od naših neprijatnih osećanja, negativnih emocija i pogrešnih uverenja o sebi.

PREDNOSTI HIPNOTERAPIJE?

 Postoji nekoliko očiglednih prednosti u odnosu na druge pristupe:

 1) Hipnoterapeut se nikada ne bavi analiziranjem vas i vašeg života. Svi drugi vas detaljno ispituju i analiziraju, a onda vam tumače i objašnjavaju 'njihovo mišljenje' o vašem životu!? Analogno tome, hipnoterapeutu je sasvim dovoljno da zna: Kako vi danas osećate svoj problem & Kako želite da se osećate bez tog problema!
 
 2) Rezultati hipnoterapije su primetni ODMAH. Drugi pristupi često zahtevaju godine rada pre nego što se primeti neki ozbiljan pomak.

 3) Hipnoterapija nam vraća poverenje u sebe i svoje sposobnosti, bez ikakvog vezivanja za spoljne faktore ili terapeute. Svi drugi rade suprotno i time vas udaljavaju od vaših pravih mogućnosti i sposobnosti promene!

KAKO IZGLEDA hipnoterapijA?

Svi koji žele da reše svoje probleme hipnozom, neminovno se pitaju kako izgleda Hipnoterapija. Ovo je kratki presek tipične seanse.


Razgovor:
Svaka seansa se sastoji iz tri dela. Započinjemo je razgovorom o problemu i njegovim manifestacijama, kao i ciljevima koji Vi očekujete da postignete hipnozom. U toku ovog perioda pojasnićemo osnovne korake hipnoze, kao i sam proces hipnoterapije.

Seansa:
Radimo hipnozu. To je proces u kome ste Vi potpuno budni i svesni svega što se sa vama dešava. Postavićemo osnovne hipnotičke repere i početi sa procesom regresije i oslobađanja "potisnutih, neprijatnih osećanja", koja su izazvala problem zbog kojeg ste došli kod nas.

Zavšetak:
Po završetku hipnoze, Vi ćete se osećati sveži i raspoloženi, sećati se svega što se dešavalo tokom seanse i naravno primećivati pozitivne efekte. Ovo je vreme kada diskutujemo vaše utiske i razmišljanja i dogovaramo termin za našu sledeću seansu. Svaka seansa hipnoze traje oko 90 minuta.

Važna napomena: Bez obzira što je završetkom seanse "oficijelna hipnoza" gotova u danima koji slede, slušajući naše prateće materijale, vaša podsvest nastavlja da upija i procesuira sugestije i pravi pozitivne promene.

regresivna hipnoza - demonstracija!

jednostavno & efikasno

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoterapija nam to pruža! Proverite da li je Hipnoza pravi izbor za Vas!