HIPNOTERAPIJA

Raščistite podsvesne uzroke vašeg problema, tako da ponovo budete zdravi i sigurni u sebe, bez obzira na prethodne neuspele pokušaje!

Raščistite podsvesne uzroke vašeg problema, tako da ponovo budete zdravi i sigurni u sebe, bez obzira

na prethodne neuspele pokušaje!

Hipnoterapija je laserski precizan proces koji vam odmah donosi ogromno olakšanje i kreira dugotrajne rezultate - Bez obzira na naziv i veličinu problema!

Razlog ovako superiornih rezultata leži u tome što vam HIPNOTERAPIJA pomaže da napravite korenite promene tamo gde je to stvarno bitno i neophodno - Vaša Podsvest!


Radeći na ovaj način, automatski se eliminišu pravi uzroci vašeg problema i prateće tegobe!

Paukova mreža oslikava vezu 'podsvesti & svesti' Mreža kreće od centra i širi se na sve strane!

Vaše Probleme &  Prateće Tegobe Izaziva i Kontroliše PODSVEST!

(Svest je tu zbunjena i potpuno nemoćna)

Kao što je prikazano na gornjoj slici, vaš problem, kao i sve prateće tegobe koje danas osećate, počeli su nekada davno sa jednom ili par situacija (sredina mreže), a onda su se vremenom pretvorili u automatske 'podsvesne' programe funkcionisanja koji utiču na sve segmente vašeg današnjeg života: zdravlje, posao i međuljudski odnosi.

I evo vas danas... Ti davno kreirani 'podsvesni' programi, osciliraju čitavim spektrom neprijatnih simptoma i tegoba, koji svesno, racionalno posmatrano (spoljni kvadrati mreže) vama deluju kao potpuno nezavisni problemi:

 • Strah
 • Alergija
 • Bruksizam
 • Anksioznost
 • Razne Zavisnosti
 • Burnout & Depresija
 • Seksualne Disfunkcije
 • I ostali 'psihosomatski' problemi

Koliko god se vi bavili krajevima mreže, odnosno današnjim manifestacijama tih starih 'podsvesnih' programa koji vam sve to izazivaju, ništa Ne možete promeniti!

Prava, realna promena dešava se potpuno spontano, čim raščistite centar mreže, odnosno te loše 'podsvesne' programe koji su pravi uzrok vaših problema i tegoba!


Hipnoterapija Je Direktna Veza Do Podsvesti

Proces primene hipnoze u kome vaša ’podsvest’ učestvuje kao direktni saradnik u kreiranju svih vrsta neophodnih i željenih promena zove se "Hipnoterapija"


Kod Ozbiljnih Problema Hipnoterapija Je Apsolutno Superiorna!


Hipnoterapija vam ODMAH isporučuje trostruki rezultat:

1. Oslobađate se loših podsvesnih programa, koji su pravi uzrok vaših današnjih problema i tegoba!


2. Menjate negativne stavove i pogrešna uverenja "O Vama - U Vama" u vezi sebe i života!

3. Poboljšavate Svoje Raspoloženje, Razmišljanje i Ponašanje - Odmah & Svakog Narednog Dana!


Radeći na ovaj način hipnoterapija vam pomaže da eliminiše pravi uzrok vašeg problema i sve prateće manifestacije. Zato što sve te manifestacije predstavljaju demonstraciju “loših podsvesnih programa” koji se konstantno pojačavaju iz dana u dan, sve dok ih uz pomoć hipnoterapije napokon ne zaustavite i zamenite dobrim programima!

Zoran P.

Iskustva klijenata...

Naša prošlost je živo tkivo u nama...

"Naša prošlost nije samo zbir ružnih sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam osetila i doživela radeći sa vama. Promene koje su mi se desile, kao i samo otkriće da je naš doživljaj prošlosti nešto što možemo promeniti i nastaviti sa životom bez tog opterećenja - Bukvalno transformiše život!
Hvala vam neizmerno."

Bojana B. – Sarajevo

Čekajući neko 'bolje' vreme…

"Hipnoterapija mi je pomogla da se pokrenem i ponovo podignem glavu. Godinama sam vegetirala čekajući neko 'bolje' vreme. Odlazeći na seanse napokon sam shvatila da je baš kao što Zoran kaže: "Ovo je naš život i ovo je naše vreme. Mi nemamo ni drugi život ni drugo vreme!" Zato ja više ništa ne čekam - Radim sve što trebam da uradim - Odmah!"

Ružica S. – Pravnik

Smeškam se dok ih slušam...

"Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima bili su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično promenilo. Samo nekoliko seansi hipnoze i rezultati su više nego očigledni! Svraćao sam čak i do mojih bivših terapeuta da im ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja sam se samo smeškao dok sam ih slušao!"

Miroslav Lj. – Beograd

Zašto Hipnoterapija?

Hipnoterapija se razlikuje se od svega što ste do sada probali. Zato što ovde ne trošimo vaše vreme i novac na beskorisne analize tipa: zašto se taj problem baš vama dešava?! Ovo je laserski precizan proces transformacije 'loših' podsvesnih programa, koji automatski vodi do rešenja problema i celovite stabilizacije!

Rezultati Hipnoterapije: Tri promene počinju ODMAH:
1. Promena RASPOLOŽENJA!
2. Promena RAZMIŠLJANJA!
3. Promena PONAŠANJA!

Problemi se rešavaju...

Strah se prosto istopio...

"Još uvek mi nije jasno kako ranije nisam počeo sa hipnozom. Mada, iskren da budem kada sam krenuo na prvu seansu nije mi bilo svejedno. Svašta mi je padalo na pamet, pa svi smo gledali 'one' filmove, ali... Već posle prve seanse primetio sam da moja nelagodnost i trema u prisustvu 'nepoznatih' jedva da postoji. I to mi je dalo krila za dalje. Sada više ne mogu ni da zamislim te strahove."

Stefan L. – Student

Apetit i čudan osećaj ispočetka...

"Svašta sam do sad probala da bih smršala. Ovo je prvi put da hranu ne posmatram kao neprijatelja! Sve se dešava baš kao što ste objasnili. Prazneći osećanja i emocije - Apetit se automatski smanjuje. Ispočetka je to bio baš čudan osećaj: gledam u hranu i ništa ne osećam?! Krajnji rezultat, bez obzira na nivo stresa  ja više ne trčim u frižider. Mogu vam reći da je osećaj sjajan :) Hvala!'"

Anica G. – Beograd

Nervoza i bes izazivaju ekcem...

"Koje sve terapije nisam prošla i nije da mi  doktori nisu spominjali da su česta osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali nikada mi nisu pokazali šta da radim sa njima. Iz čistog očaja sam došla na hipnozu i... Sada tačno znam šta moram da uradim, svaki put kada osetim ta osećanja u sebi. Rezulat je uvek isti: Ekcem se više Ne pojavljuje!"

Branka P. – Novi Sad

ŠTA RADIMO NA SEANSAMA?
 • Multisenzorna Aktivacija Podsvesti
 • Promena Emocionalnih Okidača
 • Korekcija Automatskih reakcija
 • Transformacija 'Loših' Programa
 • Celovita Psihofizička Stabilizacija
 • Aktivacija Superiornog Ponašanja
DA LI JE HIPNOTERAPIJA ZA VAS?
 • “Imam toliko simptoma i ne znam odakle da počnem…”
 • “Plašim se da neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”
 • “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”
 • “Sve što sam do sada probao/la, nije rešilo problem…”
 • “Želim normalan život, ali mi je sve gore i gore…”

ONDA JE HIPNOTERAPIJA BAŠ ZA VAS!

Rešenje je tu...

Insomnia - Sanjala sam noćas...

"Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam super-woman. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia! Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rešava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue. Ne sjećam se ko me je uputio na vas. Već na prvoj seansi osjećanja su proradila: Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali... Sa svakom novom seansom osjećam se sve bolje! Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... Na sastancima maštarim o... I uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!"

Sanja M.

Anksioznost - Tužna klackalica…

"Potrošila sam godine obilazeći najbolje lekare, psihijatre i psihologe. Anksioznost, napetost i stalni osećaj nedefinisane teskobe bili su tužna klackalica na kojoj sam provodila svoj život. Šta god da sam pokušala, koje god lekove pila, terapije i psihoanalize prolazila, strah, teskoba i strepnja su se uvek vraćali. Ni sama ne znam koliko sam knjiga na tu temu pročitala, a tek onih koje sam kupila i odustala posle prvih par strana… takvih imam punu kutiju. Na hipnozu sam došla zato što sam bila ljuta na Vas: Šta on to može da uradi, što svi oni vrhunski specijalisti nisu mogli?? Odgovor je jednostavan: Sve! Danas, 6 meseci posle završenih seansi ja se i dalje osećam Dobro :) Proces pražnjenja 'osećanja i emocije' koji ste me naučili, sad radim po automatizmu, bez ikakvog razmišljanja. Što znači da ovaj način rada, ne da nisam osudila, nego svima pričam o njemu. Moja tužna klackalica se napokon zaustavila i ja ponovo živim!"

Vesna J.

Strah od javnog nastupa...

"Sve je počelo još u osnovnoj školi. Smeh mojih drugara, kad bih se zbunio, zacrveneo i počeo da mucam. Taj smeh me je godinama pratio kao neki jezivi eho. Došlo je do toga da i sama pomisao da me ljudi gledaju dok pričam, ja krećem da crvenim, znojim se i borim se za vazduh. Prolazeći kroz seanse i držeći govore ispred ogledala (baš kao što ste rekli: oči su čudo) počeo sam da dišem normalno. Na poslu, koliko do juče sam bio 'oficijelni ćutolog' a, sad osećam stalnu potrebu da pričam i komentarišem. Svaki novi sastanak je šansa da pokažem moje znanje i sve mi to sad deluje potpuno Normalno!"

Stevan R.

REŠITE SVOJ PROBLEM EFIKASNO & USPEŠNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva da uspešno rešimo svoj problem. Hipnoza vam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe: