HIPNOTERAPIJA

Prirodno Rešenje Ozbiljnih Problema

preciznO - efikasNO - PRIRODNO

Proces promene koji radimo putem hipnoze, odmah vam donosi ogromno olakšanje i kreira dugotrajne rezultate - Bez obzira na naziv i veličinu problema!

Razlog ovako superiornih rezultata leži u tome što vam hipnoza pomaže da napravite korenite promene tamo gde je to bitno i neophodno - Vaša Podsvest!


Radeći na ovaj način, automatski se eliminišu pravi uzroci vaših problema i njihove prateće manifestacije!

Hipnoza Je Veza Između Svesti i Podsvesti & Najkraća Putanja od Problema do Rešenja!

Paukova mreža oslikava vezu 'podsvesti & svesti' Mreža kreće od centra i širi se na sve strane!

Podsvest Kreira Našu Realnost

Kao što je prikazano na gornjoj slici, raznorazni problemi koje danas imamo, počeli su nekada davno sa jednom ili par situacija (sredina mreže), a onda su se vremenom pretvorili u 'automatske-podsvesne' programe funkcionisanja koji danas utiču na sve aspekte našeg života.

I evo nas danas... Ti davno kreirani 'podsvesni' programi, osciliraju čitavim spektrom raznih manifestacija, koje "svesno posmatrano" (spoljni kvadrati mreže) nama deluju kao potpuno nezavisni problemi:

 • Strahovi
 • Negativnost
 • Emotivne Blokade
 • Slaba Koncentracija
 • Manjak Samopouzdanja
 • I sve drugo što nas muči...

Koliko god se mi bavili krajevima mreže, odnosno današnjim manifestacijama tih starih 'podsvesnih programa' ništa bitno se ne može promeniti!

Prava, realna promena dešava se skoro trenutno, čim raščistimo centar mreže, odnosno 'podsvesne programe' koji su pravi uzrok naših današnjih problema!


Kako To Postići? - Hipnoterapijom!

Hipnoterapija - Proces Koji Menja Život

Proces primene hipnoze u kome vaša ’podsvest’ učestvuje kao direktni saradnik u kreiranju svih vrsta neophodnih i željenih promena zove se "Hipnoterapija"


Kod Svih Ozbiljnih Promena Ovaj Proces Je Apsolutno Neophodan!


Hipnoterapija vam ODMAH isporučuje trostruki rezultat:

1. Oslobađate se loših podsvesnih programa, koji su pravi uzrok vaših današnjih problema i tegoba!


2. Menjate negativne stavove i pogrešna uverenja "O Vama - U Vama" u vezi sebe i života!

3. Poboljšavate svoje raspoloženje, razmišljanje i ponašanje - Odmah!


Radeći na ovaj način hipnoterapija vam dokazuje da sve današnje manifestacije bilo kojeg problema, predstavljaju demonstraciju “loših podsvesnih programa” koji se konstantno pojačavaju iz dana u dan, sve dok ih uz pomoć hipnoze napokon ne zaustavite i promenite u dobre programe!

Zoran P.

Iskustva naših klijenata...

Naša prošlost je živo tkivo u nama...

"Naša prošlost nije samo zbir ružnih sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam osetila i doživela radeći sa vama. Promene koje su mi se desile, kao i samo otkriće da je naš doživljaj prošlosti nešto što možemo promeniti i nastaviti sa životom bez tog opterećenja - Bukvalno transformiše život!
Hvala vam neizmerno."

Bojana B. – Sarajevo

Čekajući neko 'bolje' vreme…

"Hipnoterapija mi je pomogla da se pokrenem i ponovo podignem glavu. Godinama sam vegetirala čekajući neko 'bolje' vreme. Odlazeći na seanse napokon sam shvatila da je baš kao što Zoran kaže: "Ovo je naš život i ovo je naše vreme. Mi nemamo ni drugi život ni drugo vreme!" Zato ja više ništa ne čekam - Radim sve što trebam da uradim - Odmah!"

Ružica S. – Pravnik

Smeškam se dok ih slušam...

"Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima bili su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično promenilo. Samo nekoliko seansi hipnoze i... Rezultati su više nego očigledni! Svraćao sam čak i do mojih bivših terapeuta da im ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja sam se samo smeškao dok sam ih slušao!"

Miroslav Lj. – Beograd

Zašto Hipnoterapija?

Hipnoterapija se razlikuje se od svega što ste do sada probali. Zato što ovde ne trošimo vaše vreme i novac na komplikovane teorije i nagađanja tipa: šta bi bilo-kad bi bilo?! Ovo je laserski precizan proces transformacije 'loših' podsvesnih programa i vaše celovite psihofizičke stabilizacije!

Rezultati Hipnoterapije - Tri promene počinju ODMAH:
1. Promena RASPOLOŽENJA!
2. Promena RAZMIŠLJANJA!
3. Promena PONAŠANJA!

ŠTA RADIMO NA SEANSAMA?
 • Multisenzorna Aktivacija Podsvesti
 • Promena Emocionalnih Okidača
 • Korekcija Automatskih reakcija
 • Transformacija Starih Programa
 • Celovita Psihofizička Stabilizacija
 • Aktivacija Superiornog Ponašanja
DA LI JE HIPNOTERAPIJA ZA VAS?
 • “Imam toliko problema i ne znam odakle da počnem…”
 • “Plašim se da neću uspeti i ponovo ću se razočarati...”
 • “Ne znam koliko dugo ću moći da izdržim ovaj pritisak…”
 • “Nekada sam verovao/la u sebe, ali sada imam blokade…”
 • “Bojim se da sam suviše star/a za ozbiljnu promenu…”
 • “Sve što sam do sada probao/la, nije mi rešilo problem…”
 • “Želim normalan život, ali mi je sve gore i gore…”

ONDA JE HIPNOTERAPIJA BAŠ ZA VAS!

zlatna Garancija USPEHA

Nekoliko Seansi Hipnoze & Vaš Problem Uspešno Rešen! Ukoliko vam se posle toga bilo kada pojavi taj isti problem, javite se i opet ga rešavamo Potpuno Besplatno! Kao što vidite, ovde za vas nema nikakvog rizika, samo unikatna prilika da Uspešno Rešite Svoj Problem!

PRIRODNO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva: "Šta, Kad & Kako" radimo da bi uspešno rešili svoje probleme. Hipnoza vam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe:

"Manje Problema - Više Zadovoljstva"